reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dziewczynki ja juz sie pozegnam,nawala mi kregoslup i nie moge za dlugo w jednej pozycji siedziec....a i zaczal sie juz doktorek,to sobie obejze....
To trzymajcie sie brzucholki....:-D

reklama
A ja znow po wizycie u lekarza, tyle ze zmienilam lekarza malemu, moze to cos da. No i znow zapalenie oskrzeli, jakies fatum mnie przesladuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostal zaspe lekow, od nastepne wizyty dostanie nowy lek na astme:baffled::baffled:Bynajmniej jak maz wroci jedziemy prywatnie do lekarza by porozmawiac o jakis konkretnych badaniach, bo tak dalej byc nie moze:no::no:
Zmienilam osrodek bo w razie zastrzykow bez laski beda mi jezdzic do domu, wiec mam problem z glowy.
U nas tez zapowiadali burze, ale narazie sie nie zapowiada, licze na dobra pogode jutro.
Kasiu, bardzo madra decyzja ;-) musicie sie wziąść za małego, bo ten lekarz to chyba jakiś nie taki...
Mam nadzieje że mu szybko przejdzie dosyć się biedaczek wycierpiał...

A ja znow po wizycie u lekarza, tyle ze zmienilam lekarza malemu, moze to cos da. No i znow zapalenie oskrzeli, jakies fatum mnie przesladuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostal zaspe lekow, od nastepne wizyty dostanie nowy lek na astme:baffled::baffled:Bynajmniej jak maz wroci jedziemy prywatnie do lekarza by porozmawiac o jakis konkretnych badaniach, bo tak dalej byc nie moze:no::no:
Zmienilam osrodek bo w razie zastrzykow bez laski beda mi jezdzic do domu, wiec mam problem z glowy.
U nas tez zapowiadali burze, ale narazie sie nie zapowiada, licze na dobra pogode jutro.
Musisz koniecznie cos zrobic bo nie mozna go tak lekami faszerowac...:no: Poszukaj dobrego lekarza z polecenia ktory Ci malego dobrze poprowadzi. Trzymam kciuki Kasiu.

Mika jeżeli jest to twoja przyjaciółka to na pewno zrozumie, a jeżeli dalsz znajoma, to nawet nie zauważy. Szczerze powiem że ja nie chciałam znajomych na pogrzebie mojego synka.

Dzieki dziewczyny, maly jest tak nafaszerowany lekami ze chyba musi mu przejsc oby szybko:baffled::baffled:Ten lekarz ma dobra opinie i dlatego wlasnie do niego pojade tez prywatnie, jesli to nic nie da bede drazyc dalej, nie moze byc tak ze w niedziele wyzdrowial a w czwartek jest znow chory:no::no:

Mika jeżeli jest to twoja przyjaciółka to na pewno zrozumie, a jeżeli dalsz znajoma, to nawet nie zauważy. Szczerze powiem że ja nie chciałam znajomych na pogrzebie mojego synka.
chyba faktycznie sobie podaruje, może jak troszke czasu minie spotkamy sie i porozmawiamy...teraz to nawet nie wiedziałabym co jej powiedzieć:baffled:

Zal mi was Kasia. A kiedy mąż przyjeżdza?
A tu niespodzianka bo prawdopodobnie w srode, troszke szybciej koncza kontrakt i o ile nie wysla ich dalej to na kilka dni wroci. Z jednej strony wiaze sie to ze strata w zarobkach z drugiej sie ciesze bo sie wszyscy stesknilismy. No i w koncu troche odpoczne:-D

dziewczyny powiedzcie mi dlaczego mi zostaje strona na moim ostatnim poście i nie przesuwa mi sie automatycznie. Przechodzę wtedy do srony wcześniej i z powrotem. Też tak macie? I co robicie?

reklama
Do góry