reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam!
śniadanie już dawno strawione a kawa juz poleciała:-)
teraz popijam aktivie kiwi truskawka
telepie mnie od leków potwornie! czuje się jak po przepiciu na imprezie:no:

Kasiu trzymaj się:tak:

Witam
Zycze dobrych wynikow :-)
Moja gin bada mnie przy kazdej wizycie on jest bardzo przewrazliwione wieksza czesc jego pacjentek to kobiety ktore maja problem z donoszeniem ciazy lub z zajsciem w ciaze on chucha i dmucha na wszystko:-)

Jakieś fatum u mnie w pracy..... chłopak chory na różyczkę a dziewczyny leży w szpitalu z gruźlicą prądkującą.... a tu ciąża, trochę się denerwuję....:-( mam nadzieję że jednak nic od nich nie załapałam i z dzidzią będzie wszytko ok....

Witam się i ja dziś pospałam w końcu do 9:-D:-D:-D
Ale mi tego brakowało:-D:-D:wściekła/y:
Widzę że byłam dyskusja z rana na temat badań wewnętrznych, ja mam robione co wizytę co mnie uszczęśliwia ogromnie:tak:(nawet gdybym miała mieć infekcję jakąś ale nic dotąd nie było) :-(z młodzikiem gdyby nie to badanie to bym go urodziła w 31 tyg ciąży:wściekła/y: ja wtedy do gina zadowolona a tam rozwarcie wysłali mnie do szpitala w szoku :szok:bo nic nie czułam a tam się okazało że skurcze których praktycznie nie czułam działają i musieli je hamować:wściekła/y: ja na każdej wizycie obowiązkowo mam badaną ręcznie szyjkę bez wziernika oczywiście(z wyjątkiem jednego razu gdzie zastępczo poszłam do innego szlag by dziada trafił:wściekła/y::wściekła/y:)
nie wiem czy w moim przypadku samodzielne "badanie" szyjki coś by dało, szyjka pierworódek jest inna a co dopiero po dwóch porodach:wściekła/y::baffled:

Jasne, że szyjka u tych, które rodziły jest inna, tym bardziej warto ją badać, już inne napięcie mięśniowe.

majaam jakbym miała sama badać to bym się zestresowała bo ona już naturalnie "rozchlapana" jest i dziurka jest więc pewnie by pewność była dopiero przy rozwarciu na ok 2 palce.

Domyslam się Aneczka, dlatego troche mnie dziwi, że nie wszyscy badają.
O ile samą "panią szanowną" mozna trochę poćwiczyć i doprowadzić do ładu, o tyle szyjki nie ma jak.

reklama
Do góry