reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Piwonia, tu nawet po 30 tyg. nic nie sprawdzają. Uważają że badanie dopochwowe jest groźne dla dziecka! Zgroza
Nie zgroza Miranda tylko to prawda, badanie dopochwowe nie jest wskazane dopiero pod koniec ciazy powinno sie sprawdzac gotowosc do porodu.

reklama
Mika tak to prawda niestety ze co lekarz to inne podejscie, ale ja w wyniku takiego badania z dosc silnym"macaniem" poronilam
Piwonia nie masz schizy nie martw sie. A jak sie czujesz co z ta wysypka??

Dzień dobry laski!
Mnie też nikt "tam" nie zagląda tylko na początku ciąży. I też mnie to martwiło, bo koleżanka chodzi w Trójmieście prywatnie i ma co wizytę. Już sobie postanowiłam, że na następnej wizycie się upomnę, bo teraz mi usg sprawdzała szyjkę. A tu widzę nie tylko ja mam taki problem.

Mika tak to prawda niestety ze co lekarz to inne podejscie, ale ja w wyniku takiego badania z dosc silnym"macaniem" poronilam
Piwonia nie masz schizy nie martw sie. A jak sie czujesz co z ta wysypka??
wysypka niewiemy na razie od czego musze obserowować bacznie ,odstawic mam pomidory i truskawki bo one mogą wywołać też silna wysypkę i musze patrzeć czy to też nie różyczka(mimo ,że ja przechodziłam i to mnie troszke dziwi)
a co do tego jak sie czuje,może nie najlepiej ale dam rade bo nie mam wyjścia dwójka dzieci mnie jeszcze potrzebuje i staram sie dużo odpoczywac w wolnych chwilach,żeby nie tylko jojczec i stękać ,że mnie boli non stop

reklama
Dzień dobry laski!
Mnie też nikt "tam" nie zagląda tylko na początku ciąży. I też mnie to martwiło, bo koleżanka chodzi w Trójmieście prywatnie i ma co wizytę. Już sobie postanowiłam, że na następnej wizycie się upomnę, bo teraz mi usg sprawdzała szyjkę. A tu widzę nie tylko ja mam taki problem.
witaj
pocieszyłaś mnie,bo juz zaczynałam sie martwić,ze coś nieteges z moim lekarzem,wiec jestem spokojna

Do góry