reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam się z rana
U mnie pogoda piękna, więc pewnie znów w teren.Póki mam siłę, a lekarz nie zabroni kulam się ;). Zapominam się nadal i szybko ruszam, a wtedy Szkrabik przetacza się w brzuszku i uciska.

reklama
Ann jak zwykle kawą poszczuła:-p, marzę o takiej. Narazie cieszę się,że wchodzi mi cieniutka rozpustna z mlekiem i nie mogę się doczekać takiej porządnej z pianką:-p

dzień doberek :-)
u mnie pogoda też ładna się zapowiada, jeszcze trochę poleniu****ę, a później trzeba podreptać do banku i wpłacić pieniążki za te wczorajsze zakupy na allegro :-D

mi gin wczoraj powiedział że dzidziuś obrócony główką w dół może uciskać na szyjke i powodować rozwarcie, trzeba sie pokładać i oszczędzać...:baffled::baffled::baffled:
Moja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zagląda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja niby za kawą nie przepadam, ale jak popatrzę na to co Ann wkleja....
Izabela, a nie lepiej zaszaleć i założyć konto internetowe? ominą Cię kolejki i przelewy będą tańsze?

Moja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zagląda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lekarz przy badaniu wyczuje czy z szyjką wszystko ok, ja narazie tam mam i oby tak zostało...;-)

a jak się myjesz możesz na czuja sprawdzić sama dla siebie

ja tez od poczatku mam dzieciatko w dół i też mi nikt szyjki nie oglądał

reklama
Hej! ja tez juz nie śpię - zaraz będe musiała obudzić swoje towarzystwo - bo jeszcze śpią.
IZABELA ten kojec, który polecała GOSIA jest rewelacyjny - tez go sobie kupiłam i w końcu nie bola mnie plecy - wstaje rano wypoczeta (chyba, że mnie jakies koszmary męcza jak dziś to wtedy spać nie mogę..)

kończę - Anielka sie wynużyła- mój zaspaniec kochany :)

Do góry