reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam z ranka :-D
Ania gratuluję 7 kwadracik :tak::tak::tak: to już niedługo, czas szybko leci...

dziś chyba ładnie będzie bo od rana słoneczko przyświeca...

miałam cięzką noc, pozycja niewygodna, wieczorem mnie kumpela zdenerwowała i prawie całą noc nie spałam z tych nerwów... bedę lunatykować w dzień :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry
Aniaso, gratuluje 7 kwadracika :-D
ja wcinam platki i wracam do wyrka tzn nawet nie musze z niego wychodzic...:-D

A to dla was zostawiam...

Ja myslalam o spakowaniu torby na koniec czerwca:tak: Ale widze ze zle myslalam:tak:

ja podobnie ...:szok: no ale po wczorajszej wizycie zostałam błyskawicznie wyprowadzona z błędu eh... :-(
ta moja szyjka to mnie do rozpaczy doprowadzi jak nic :no:
krotka jest, cholera jasna :wściekła/y:
ide lezakowac, bo po tekscie mojego gina, cyt. " te 6 tyg. to ty musisz jeszcze wytrzymac!" :szok::szok::szok: jestem przerazona...
nie mam zamiaru rodzic wczesniej jak po 20 lipca, i chocbym do tego czasu musiala TYLKO lezec, to tak bedzie. I koniec.

Mam nadzieje, ze u Was sytuacja ma sie duzo lepiej, bede co jakis czas zagladac :)

milego dnia wszystkim

Dzień dobry.
Ann ty to zawsze smaka na ta kawe zrobisz, a u nas taka pogoda że bez kawy ani rusz.
Jakubka trzymaj sie i nie daj dzidzi szybciej wyjść!

mi gin wczoraj powiedział że dzidziuś obrócony główką w dół może uciskać na szyjke i powodować rozwarcie, trzeba sie pokładać i oszczędzać...:baffled::baffled::baffled:

reklama
witam z rana i ja,tez sie nie wyspałam,połamana jestem
głowa juz zaczyna mi pękać,ale dzisiaj przynajmniej pogoda dopisze jako tako,a ja za niedługo jade do kardiologa i dowiem sie co i jak z moim echo

Do góry