reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
To straszne!!!!Ale na USG tego nie było widać??
O rany jakie to nie szczęścia są na tym świecie!!!!
Mika to straszne, współczuję takiej sytuacji.
Dziwi mnie tylko to, że nikt wcześniej tego nie zauważył np. w czasie USG. Mam nadzieję że będzie wszystko wporządku i operacja się uda.
Trzymam mocno kciuki za maluszka i rodzinę!!!
Dziwi mnie tylko to, że nikt wcześniej tego nie zauważył np. w czasie USG. Mam nadzieję że będzie wszystko wporządku i operacja się uda.
była pod najlepszą opieką lekarza usg niby nic nie wykazało i jak tu potem im wierzyć????? mam wrazenie ze wszystko robią na odpierdal!!!!!Mika to straszne, współczuję takiej sytuacji.
MALINKA2109
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!Trzeba mieć nadzieje!!
Chogata
Mama Aluni i Dominika
No własnie nikt tego wcześniej nie zauważył.Kurcze człwoeik w ciązy końca nie może się doczekać ,bo myśli ,że najgorsze za nim a tu masz ci babo placek .Ja też strasznie się tego obawiam.To straszne!!!!Ale na USG tego nie było widać??
Współczyję koleżance i zycze dużo siły.Oby wszystko dobrze sie skończyło.
Mola1
To straszne. Jak sobie pomysle to mam ciarki... Mojej kolezanki znajoma jest z synkiem z klinice w Lodzi (podobno sa najlepsi w polsce jesli chodzi o operacje serduszek). Maly nie mial drugiej komory. Juz jest kilka dni po operacji ale beda go odlaczac od respiratowa na dniach i to bedzie krytyczny moment...
A co do sytuacji zony mojego kuzyna to dalej walcza... Przesylaja dokumentacje malej gdzie sie da. Czekaja na odpowiedz z Lodzi czy podejma sie operacji. Oby!!
A co do sytuacji zony mojego kuzyna to dalej walcza... Przesylaja dokumentacje malej gdzie sie da. Czekaja na odpowiedz z Lodzi czy podejma sie operacji. Oby!!
zobaczcie co sie dzieje wokół nas :-(To straszne. Jak sobie pomysle to mam ciarki... Mojej kolezanki znajoma jest z synkiem z klinice w Lodzi (podobno sa najlepsi w polsce jesli chodzi o operacje serduszek). Maly nie mial drugiej komory. Juz jest kilka dni po operacji ale beda go odlaczac od respiratowa na dniach i to bedzie krytyczny moment...
a ktoś mi powie że mi sie nie udało że np mam 3 córke bo już mi przy drugiej tak mówili a to że zdrowe to nieważne !!!
reklama
Podziel się: