reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No ja swojego zdecydowanie pogonie w związku z tym. Nas Aneczko dokładnie 4 tygodnie dzieli, więc przyjmę, że do końca czerwca muszę być zdecydowana na wszystko.

reklama
no ewelinka wiesz z wózkiem to można poczekać ale ja sobie nie wyobrażam w razie czego żeby mi chłop latał po sklepach bo ja urodziłam a tu łóżeczko a tu pościel bleeeeeee fakt planuje wtedy wolne ale my mamy jeszcze jedno dziecko w domu a poza tym ja juz wole zeby on mi do szpitala przyszedł pomóc niż po sklepach latał;p
bo wiem że w szpitalu czasem rano nie ma jak się pójść umyć mi się tak zdarzyło raz...

ja w srode ide na USG i obiecialam sobei, ze po USG juz zaczne zakupy.. bo nie mam jeszcze NIC, nawet jednego kaftanika....
widze, jak wy prezentujecie tutaj swoje zakupy, a ja czasem nawet wejde do sklepu, ale jakos nigdy nic nie kupilam....:zawstydzona/y:
mam jakas blokade..

Ale moze po usg mi sie wreszcie odmieni. Dzidzia od 2 dni rzadzej mi sie rusza, martwie sie troszke...

Gosiu może się rzadziej ruszać, może inaczej leży??
moja już się w ogóle inaczej rusza nie ma kopniaków tylko przeciąga się i skacze jak źrebak ale też było ostatni 4 dni przerwy gdzie leniwa była że szok ale przeszło;p

reklama
Aneczko, no mam nadzieje, ze synek po prostu leniwy po tatusiu i nie chce mu sie ruszac na razie... ale gdzies tam gleboko niepokoj jest. Uspokoje sie p USG, w srode go zobacze..

Do góry