reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam laski poranne!
Ja wstałam po 6 ale jeszcze udało mi się pospać chwilkę. Z poduszkami na twarzy. U mnie coś białego na niebie wisi. Ale słonko też jest więc może mi się uda na zakupy wyskoczyć. W netto mają być tanie arbuzy i nie wytrzymam już jak jakiegoś nie wszamie:dry:

wiesz mi młody się urodził 35/36 więc ja teraz wolę wcześniej bo wtedy zostałam bez łóżeczka i wózka bo niby czas jeszcze był a do tego od 31 tygodnia chodzić nie mogłam bo rozwarcie miałam więc się sprężam żeby już najlepiej do końca maja mieć wszystko poza wózkiem a na model wózka być zdecydowaną ,w tej ciąży to mi spokoju nie daje, muszę byc przygotowana i koniec;p

no fakt, to ja sie musze też ostro brać, tylko muszę zakupić jakąs szafeczke, by wyprane ciuszki już tam poskładać, aaaa i zatrudnić mamuskę do prasowania bo chyba nie ustoje aż tyle a ona uwielbia prasować ;-);-);-)

no i kurcze wkoncu chciałabym wiedzieć kto tam u mnie mieszka bo ta niepewność już mnie do szału doprowadza !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w tym tyg ide na wizyte i mam dużą nadzieje coś sie dowiedzieć :-)

reklama
mi to chłop poprasował;p popakowałam sobie w reklamówki z mydełkiem w środku żeby się nie kurzyły;p jeszcze jedna partia do schowania jest bo już wyprana;p

Do góry