reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ulotki nie mam... w necie doczytałam, że jest ograniczona wiedza na temat wpływu leku na ciążę, dlatego należy spytać lekarza... z kolei z for wynika, że niektóre stosowały zarówno vratizolin, jak i zovirax i bylo ok... tak okropnie to swędzi, sama już nie wiem co lepsze

reklama
Ja bym zastosowala zeby sie nie meczyc. Moja kolezanka dostala opryszczki (tez jest w ciazy) i babcinym sposobem smaruje pasta do zebow i jest coraz gorzej, bez sensu moim zdaniem.

Mi gin kazal do siebie dzwonic z kazdym lekiem ktory chce wziac, wiec tak robie. Pomijajac oczywiscie takie o ktorych wiem ze wolno. Jesli masz kontakt ze swoim to zadzwon rano i spytaj czym posmarowac, moze wtedy bedziesz spokojna.

pastą do zębów smarowałam jak mi wyskoczył jakiś bąbelek przy ustach (parę tygodni temu), ale też szybko nie zniknął;
natomiast tutaj jest zbyt duża zmiana (wokół ust +trochę broda+aż pod nos podchodzi), więc chyba nie ma sensu; ech............

posmarowałam cienką warstwą, już czuje ulgę...
najgorsze, że się z tego płyn sączy, praktycznie bardzo trudno nie przenieść tego gdzieś dalej:-( i już widzę, jak mi niżej na brodę schodzi; coś czuję, że w poniedziałek wyląduję u dermatologa:no:

posmarowałam cienką warstwą, już czuje ulgę...
najgorsze, że się z tego płyn sączy, praktycznie bardzo trudno nie przenieść tego gdzieś dalej:-( i już widzę, jak mi niżej na brodę schodzi; coś czuję, że w poniedziałek wyląduję u dermatologa:no:
Moze bedzie dobrze i zacznie sie cofac. A jak nie to lepiej zebys poszla do dermatologa, ktory przepisze Ci bezpieczna masc ktora sie szybko wyleczysz:tak:

witam niedzielnie
ja od 4 na nogach,troszke ogarniałam
u mnie jeszcze śpią,ale zaraz musze budzic
u nas mgła i słonko wychodzi,wiec licze,ze bedzie dzisiaj ladnie
miłej niedzieli i do poniedziałku,bo chyba dzisiaj juz nie zaglądnę

WITAM W TEN NIEDZIELNY POCHMURNY PORANEK:tak:
Nie śpie juz od godziny i zdążyłam nadrobić wczorajszą nieobecność.

Dziś jest moja PIERWSZA ROCZNICA ŚLUBU:-) Jak szybko ten rok minął i ile zmian przyniósł;-)

Mam nadzieję żę Agusi wczoraj wszystko się udało tak jak sobie wymarzyła i teraz jest juz przeszczęśliwą mężatką :tak:

Piwonia trzymam kciuki za komunię i za pogodę. Może w końcu jutro będziesz mogła porządnie odpocząć.

Deli a jak Ty się czujesz? Bioparox już zaczął działać? gardło mniej dokucza?

W piątek byłam u lekarza bo ten ból przy każdym ruchu jest wprost nie do zniesienia. Lekarka tylko potwierdziła moje przypuszczenia że to ucisk na nerw kulszowy i może przejdzie a może trzymać do końca ciąży.... nie wiem jak ja to wytrzymam bo już fiksuję:-( a na dodatek nie chciałam głupia wziąć zwolnienia bo obiecałam szefowi... ach szkoda gadać kiedy ja w końcu zmądrzeję i nie będę sie zabijać dla pracy :angry::no::angry:

reklama
Dzień dobry wszystkim
A już też nie śpię :)
Aguś czuje się już lepiej. Kolejna noc przespana więc poprawa jest. Jeszcze troszczę gardło boli i lekki katarek jest, ale ogólnie jest o niebo lepiej.

Życzę miłej i udanej niedzieli szczególnie Iwonce.

Do góry