reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

wiem miranda ale wiesz jak ty wstajesz z samego rana to obiadek o 18 to duża luka;p
ciebie łobuziątko też już kopie wysoko?

reklama
weszłam na chwilke bo dopiero nie dawno wróciłam do domku i niewiem jak sie nazywam,plecy mi juz wysiadły,a jeszcze musze młodszej włsoki pokręcić i ogarnąć sie co nieco ,bo rano bede miała mało czasu

no mnie tez mniej kopie ale jak się przeciągnie czy porusza to już obustronnie i już czasem boli mnie od kilku dni zaczęły boleć żebra no i zgaga jest bleee
oj iwonka mam nadzieje że ty to wszystko odleżysz!!!

własnie sobie siadłam i sie poryczałam,nie mam na nic siły
a jeszcze męza bym otruła,dobrze ,ze sie w porę kapłam
odkamieniałam czajnik,a reszty można sie domyślec

Piwonia- trzymam kciuki za jutro i Ciebie zebys sie nie przemeczyla:tak:

Aneczka- a bierzesz cos na zgage, bo ja swojego wyslalam po cos i przyniosl mi Rennie do ssania, nic nie ma na ulotce ze kobiety w ciazy brac nie moga, tyle ze to sie sklada glownie z wapna, no to jak wezme wapno to mi sie zelazo nie wchlonie przeciez:confused: ale tak mnie piecze ze chyba mi nie zalezy...

Piwonia, biedactwo szkoda mi ciebie.
Mała właśnie dostała obiadek i zaczyna podskakiwać.
Ja nie wiem co to zgaga i mam nadzieje że tak zostanie. Właśnie sobie pomyślałam że skoro moja mała jest ułozona główka w dół, to może nie dostanie nóżkami do żeber????

reklama
Mewa rennie w ciąży jak najbardziej ja biorę ale to mi pomaga na krótko więc biorę tuż przed snem żeby zasnąć.

Do góry