reklama
tak, nie mam co narzekać :-) nie było upału ani zimnicy a i deszcz też sie wstrzymał trzymam kciuki za Iwonke bo ona ma jutro, oby jej słoneczko wyszło ;-)Agusia- wszytkiego najlepszego z okazji dnia slubu, oby wasza milosc trwala wiecznie:-)
ciekawe czy pogode masz ladna?
Mika- bo ty na komunie chyba bardzo ladna mialas?
Mewa29
mama Adama
hej Deli:-) jak tam twoje gardlo?
z innych dolewliwosci to bol spojenia lonowego jak chodze tez mam, pojawil mi sie w tym tygodniu, ale tylko w pracy, jak dlugo siedze a potem sie rusze np do toalety, ale mnei kolezanki w pracy uspokoily ze to normalne;-)
z innych dolewliwosci to bol spojenia lonowego jak chodze tez mam, pojawil mi sie w tym tygodniu, ale tylko w pracy, jak dlugo siedze a potem sie rusze np do toalety, ale mnei kolezanki w pracy uspokoily ze to normalne;-)
aneczka2425
Fanka BB :)
może będzie ładnie
dziś pochmurno ale może nic nie przywieje
dziś pochmurno ale może nic nie przywieje
Mewa29
mama Adama
mam nadzieje ze bedzie ladnie
zawsze milej ciasto truskawkowe zjesc w ogrodzie;-)
Aneczka- jak tam zgaga?
bo mnie wieczorkami lapie:-(od jakiegos czasu, czy malo zjem czy duzo, niewazne czy siedze po kolacji czy leze...
zawsze milej ciasto truskawkowe zjesc w ogrodzie;-)
Aneczka- jak tam zgaga?
bo mnie wieczorkami lapie:-(od jakiegos czasu, czy malo zjem czy duzo, niewazne czy siedze po kolacji czy leze...
aneczka2425
Fanka BB :)
no ja już do zgagi się przyzwyczajam bo chyba już codziennie będzie,pojawia się obowiązkowo codziennie od kilku dni nawet po wodzie ech pewnie dlatego że mała już mi po żebrach porządnie skacze.
hej Deli:-) jak tam twoje gardlo?
A dziękuje już lepiej... Noc nawet przespałam
Mewa29
mama Adama
no ja już do zgagi się przyzwyczajam bo chyba już codziennie będzie,pojawia się obowiązkowo codziennie od kilku dni nawet po wodzie ech pewnie dlatego że mała już mi po żebrach porządnie skacze.
ja jakos nie moge, tym bardziej ze nigdy wczesniej nie mialam, OKROPNE TO JEST
wogole mam problemy zoladkowe,
jak zazywam dla ciezarnych takie kapsulki z omega 3 to czasami czuje rybi smak w ustach przez kilka godzin jak sie rozpuszcza w zoladku i mi wracaj do gardla,
bleeeeeeeee....
reklama
Mewa29
mama Adama
ok dziewczynki, ide gulaszowa wstawic
Podziel się: