reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam sie!!

pospałam dzis sobie do 10, dla odmiany, bo zwykle w weekendy i tak budziłam sie jak w tygodniu do pracy

to pewnie przez to ze do pozna filmy oglądałam a potem jeszcze przegladałam ciuszki maleństwa i stwierdziłam że nie mam nic w rozmiarze 56 :baffled:. Moja dzidzia podobno jest maleńka więc myśle że kilka takich najmniejszych rzeczy jeszcze dokupie, no i sukieneczki mam dopiero na 3 miesiące, a chociaż ze 2 małe by się przydały... więc w przyszłym tyg po kursie będę odwiedzać centrum handlowe :-D ale sie ciesze :-D. Na ten kurs będę jezdzić dość daleko, za daleko żeby sie tylko na zakupy wybrac ale będę miała zwracane koszty dojazdu więc to wykorzystam :-)

agusia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, aby pięknych chwil we dwoje było od dziś jak najwięcej!!!!

reklama
Witam sie
Ja dzis z doskoku tylko , bo szykuje jutro imprezke urodzinowa dla corci.....
Wreszcie mam chwilunie zeby do was zajzec,ale zalegnie ma mowy....:szok:....nie wiem kiedy ja to nadrobie...hi,hi....chyba z tydzien urlopu bede musiela wziasc....:-D:-D:-D

hej miranda:)
a dobrze sie czujemy:)
polazilam wczoraj po sklepach z moim mezem i mnie troche brzuch bolal wieczorem ale ogolnie jest dobrze:)zaczal sie weekend wiec bede polegiwac heheh

a od rana niewiele zrobiłam, tylko sniadanko zjadłam inastawiłam pranie. Zaraz zmykam do miasta ale wczesniej zjem pączka bo jak piszecie o słodyczach to mi tez sie zachciało :-)

O kurcze widze ze to juz dzis Aga slub bierze.....ale ten czas leci.....

Agus wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia,spelnienia mazen ,no i samych ciekawych zdazen....
ANET 15

Ostatnia edycja:
Ale smaka robicie tymi slodkosciami....a ja mialam sie ograniczac,bo za duzo tyje.....hi,hi,ale chyba mi sie nie uda,a jutro tort jeszcze no i jak tu nie zjesc...hi,hi...:-D

reklama
Do góry