reklama
ja tak zrobiłam sobie w poniedzialekdziewczyny ratuunkuuuuuuuuuu, objadłam sie winogronem i tak mi niedobrze... chyba przesadziłam, głupek ze mnie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witaj Agadzien doberek
a ja chyba sobie zrobie kolejną bo zaraz zasnę na stojąco,a mam ciasto robićkurcze a ja dziś nawet kawy nie piłam....zapomniałam !!!
agusia0611
Fanka BB :)
Cześć kobietki!
Wpadam tylko na chwileczkę się przywitać. Zaległości mam zapewne sporo jak znam wasze możliwości...
Obiecuję, że po weekendzie wszystko wróci do normalności i będę tu codziennie.
Proszę pogłaskać odemnie wszystkie brzuszki bez wyjątku!!!!!!!!!
Wpadam tylko na chwileczkę się przywitać. Zaległości mam zapewne sporo jak znam wasze możliwości...
Obiecuję, że po weekendzie wszystko wróci do normalności i będę tu codziennie.
Proszę pogłaskać odemnie wszystkie brzuszki bez wyjątku!!!!!!!!!
a mnie dzis cos na jedzenie wzielo... i ciagle mi malo. Teraz dopchalam sie dwoma kromkami chleba tostowego (wiem, niedobrze, niedobrze...) z nutella (wiem, NIEDOBRZE, NIEDOBRZE.......) bede zalowac jak stane na wadze....ech... ale owocow zadnych nie mam bo mi sie skonczyly
dopiero sie wybieram do sklepu...
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja tak wczoraj miałam mało mi było i mało o 20 jak sobie zapodałam 2 pączki i połowe arbuza od razu lepiej mi było.Ale za to w nocy siku biegałama mnie dzis cos na jedzenie wzielo... i ciagle mi malo. Teraz dopchalam sie dwoma kromkami chleba tostowego (wiem, niedobrze, niedobrze...) z nutella (wiem, NIEDOBRZE, NIEDOBRZE.......) bede zalowac jak stane na wadze....ech... ale owocow zadnych nie mam bo mi sie skonczyly
reklama
Podziel się: