reklama
zła jestem bo pewno ktoś na komunie nie miał i ukradł,dobrze ze nie wynieśli jeszcze stołków bo w zeszłą sobote dokupiliśmy kolejne dzisiaj jak bedzie tam mąż to kaze mu dodatkowo hustawke schowac bo dzieciom bedzie przykro jak i to zwinąPiwonia stol??A ja wozek na noc zostawiam na podworku moze lepiej bede chowac.
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Raczej teraz to sprzeda i będzie miał na wino.
Raczej teraz to sprzeda i będzie miał na wino.
Dokładnie
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No coś dla dziewczyn z W-wy: Wyprawa Mama
a ja na moim zadupiu nie mam takich atrakcji
a ja na moim zadupiu nie mam takich atrakcji
Mola1
Fanka BB :)
Z tym siusianiem mam tak samo... Jak zrobie te przyslowiowe kilka kropelek to zawsze sie boje ze znowu cos z nerka sie dzieje (mam chora jedna) a to jak widze normalne bo tez tak macie
Jakis nudny dzien dzisiaj mam... Na uczelni godziny rektorskie, bo studenci swietuja caly ten tydzien, wiec zajecia odwolane i wolny wieczor dzieki temu mam:-)
Jakis nudny dzien dzisiaj mam... Na uczelni godziny rektorskie, bo studenci swietuja caly ten tydzien, wiec zajecia odwolane i wolny wieczor dzieki temu mam:-)
reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
ja tak mama wczoraj to tak sie gimnastykowal, ze musial jakos nozke pod zebra wcisnac kurcze, w szoku bylam, ze takie duze to dziecko juz, i tak rozrabiac zaczyna , ze matka oddechu zlapac nie moze
mialyscie juz tak?
a ja czyszczę akwarium wcześniej mi się nie chciało a jak teraz poruszałam w środku filtr się od mulu zapchał i już wychodzi totalne czyszczenie
Ostatnia edycja:
Podziel się: