Co 6 godzin mam pryskać czyli 4 na dobę biorę, i płukam teżco 6 godzin TantumDeli a ile razy dziennie ten bioparox masz pryskać?
reklama
Czesc laski
Deli ja sie leczylam dokladnie takimi samymi lekami jak bylam chora w drugim miesiacu ciazy. To byl czas mega mdlosci wiec po bioparoxie od razu mialam odruch wymiotny. Tantum verde niby nie pomaga bo ja nie czulam ulgi w bolu gardla ale podobno dziala mocno antybakteryjnie. Powiem Ci szczerze ze dosc dlugo sie leczylam, lezalam w domu ponad tydzien. Bo jak biore silny antybiotyk to max 3 dni i jestem zdrowa. Przykro mi ale musisz sie przemeczyc... Pomysl sobie ze bedzie juz tylko lepiej:-)
Jak będzie miało to trwać tylko tydzień to super jakoś przetrwam, ale jak dłużej to ja dziękuje

Co 6 godzin mam pryskać czyli 4 na dobę biorę, i płukam teżco 6 godzin Tantum
Powiem szczerze że ten Bioparox nie jest zbyt przyjemny ale mi wiele razy pomógł zresztą po usunięciu migdałów też nim pryskałam i szybko mi się gardło zagoiło. Daj sobie 2-3 dni i zobaczysz że będzie lżej, mi jeszcze pomaga płukanie gardła roztworem wody utlenionej- 1 łyżeczka na pół szklanki letniej wody

basia1807
mama trzech skarbów
firanka wyprasowana i powieszona

potem tylko obiad i koniec

potem tylko obiad i koniec

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Mola jest za 75 zł i za 129 zł wczoraj w biegu byłam ,więc nie zajrzałam dobrze o co chodzi.Czesc laski
Deli ja sie leczylam dokladnie takimi samymi lekami jak bylam chora w drugim miesiacu ciazy. To byl czas mega mdlosci wiec po bioparoxie od razu mialam odruch wymiotny. Tantum verde niby nie pomaga bo ja nie czulam ulgi w bolu gardla ale podobno dziala mocno antybakteryjnie. Powiem Ci szczerze ze dosc dlugo sie leczylam, lezalam w domu ponad tydzien. Bo jak biore silny antybiotyk to max 3 dni i jestem zdrowa. Przykro mi ale musisz sie przemeczyc... Pomysl sobie ze bedzie juz tylko lepiej:-)
Chogata jak u nas w smyku jest za 75 zl ta poducha to pojde ja kupic bo na necie kosztuje powyzej 100zl.
Piwonia nie waz sie nawet myc okien!!!!!!! Ostatnio rozmawialam z moja babcia i powiedziala mi ze przez mycie okien urodzila mojej mamy siostre w 7 miesiacu!!!
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Kochana ja też,ale jak do tej pory żyłam na wariackich paierach to teraz cięzko zwolnić:-)ja namietnie po sklepach jezdze byle w domu nie siedziec![]()
aneczka2425
Fanka BB :)
basiu ty firanki prasujesz??
basia1807
mama trzech skarbów
mnie szlak trafia jak mam w domu siedziec
ja to powsinoga jestem i lubie odwiedzac ludzi

ja to powsinoga jestem i lubie odwiedzac ludzi

reklama
basia1807
mama trzech skarbów
te co mam takbasiu ty firanki prasujesz??

satynowe i widac jak sa pogniecione... zaslonki tez mam satynowe

Podziel się: