reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Jakaś dziś nie do życia jestem w dodatku jak tylko wstałam brzuszek mi się spinał:baffled: nie wiem od czego,dlatego dziś odpoczynek nic nie robię....
i tu też zaglądnę rzadziej dziś poleżę więcej....
To PA PA

Czesc laski:)
Deli ja sie leczylam dokladnie takimi samymi lekami jak bylam chora w drugim miesiacu ciazy. To byl czas mega mdlosci wiec po bioparoxie od razu mialam odruch wymiotny. Tantum verde niby nie pomaga bo ja nie czulam ulgi w bolu gardla ale podobno dziala mocno antybakteryjnie. Powiem Ci szczerze ze dosc dlugo sie leczylam, lezalam w domu ponad tydzien. Bo jak biore silny antybiotyk to max 3 dni i jestem zdrowa. Przykro mi ale musisz sie przemeczyc... Pomysl sobie ze bedzie juz tylko lepiej:-)

Chogata jak u nas w smyku jest za 75 zl ta poducha to pojde ja kupic bo na necie kosztuje powyzej 100zl.

Piwonia nie waz sie nawet myc okien!!!!!!! Ostatnio rozmawialam z moja babcia i powiedziala mi ze przez mycie okien urodzila mojej mamy siostre w 7 miesiacu!!!

Czesc mamuśki!

Nadrobiłam zaległości od wczoraj, trochę tego było, widzię że wenę miałyście :tak:

Auta wczoraj nie udało mi się odebrać jak zwykle machanicy potrzebowali jeszcze jeden dzień, także dzisiaj musi być już gotowe :wściekła/y:

Dzisiaj mam lenia jak nie wiem co, jeszcze nie zdążyłam się wykąpać :zawstydzona/y: Mój mężuś ciągnie mnie dzisiaj na Elmot po południu, jak co roku więc raczej mnie nie będzie.

Co do mycia okien to nawet nie próbuj Piwonia i tak masz dużo do roboty, pewnie cały czas na nogach jesteś. Ja jak tak się wyciągam do góry to brzuch mi trwadnieje i też unikam takich rozrywek.

reklama
Dokładnie Piwonia nie ruszaj tych okien ,a niech beda brudne jak komus sie nie podoba to niech nie patrzy:wściekła/y::tak:.Bo jak tak sie wszystkie zbierzemy i przyjedziemy to dopiero bedziesz miala pozamiatane:-D:-D.

Do góry