reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzień dobry tzn. nie wiem czy taki dobry,bo po wczorajszej pielgrzymce jestem cała obolała i śpiąca.Już mam dość tego białego tygodnia i komunii,a co dopiero dzieci sobie myślą.

Witam
Jesteście okropne, wystarczy nie zagladać 2 dni i lektura na godziny;-)
Mam nadzieję, że wszystko u Was ok. ja znów miałam trochę biegania po skepach, w których maja wszędzie to samo i nic ciekawego, albo za bajońskie sumy.

Widzę, że rozmowa o pierwszych dniach po porodzie. U mnie zamieszka mama, już nie może się doczekać.

witaj w klubie, ja też mam dość !!!!
To jest od początku znechęcanie dzieci do kościła ,mój już ma dość .Zaznaczył,że w niedziele nie idzie do kościoła.Ciekawa jestem jak to jest na zachodzie czy też tyle biegają.A co najlepsze to ,że pezrd każdą mszą jest jakaś litania 30 min a potem msza.I te dzieciaki klęczą nie wiedząc o co chodzi tyle czasu wwrrrrrrrrr

ja juz wyprałam chłopu koszule,nastawiłam mięsko
jeszcze troszke poogarniam,bo za chwilke do szkoły idziemy i na miasto musowo juz dzis musze wyjść

Witam Kochane :-)
Ja własnie jem śniadanie a zaraz wybieram się na pocztę wysłac zwolnienie ( bo dostałam i to bez problemu ) a później do Tesco więc zobaczę sobie te body co je tak chwaliłyście :tak:
Dobrze ,że mi Karincia przypomniałaś bo ja z wtorku mam jeszcze nie wysłane to zwolnienie ,zaraz lece na poczte.:-)

A daj z jednego bo tez bym coś słodkiego zjadła :-D
Ja też:-)

reklama
To jest od początku znechęcanie dzieci do kościła ,mój już ma dość .Zaznaczył,że w niedziele nie idzie do kościoła.Ciekawa jestem jak to jest na zachodzie czy też tyle biegają.A co najlepsze to ,że pezrd każdą mszą jest jakaś litania 30 min a potem msza.I te dzieciaki klęczą nie wiedząc o co chodzi tyle czasu wwrrrrrrrrr
no kurna u mnie to samo wczoraj stałam i kleczałam 1,5 h :szok::szok::szok:

Do góry