witaj Agadzien doberek
witam sie
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Dzień dobry tzn. nie wiem czy taki dobry,bo po wczorajszej pielgrzymce jestem cała obolała i śpiąca.Już mam dość tego białego tygodnia i komunii,a co dopiero dzieci sobie myślą.
basia1807
mama trzech skarbów
obzeram sie paczkami
musze isc sie zaraz umyc
musze isc sie zaraz umyc
witaj w klubie, ja też mam dość !!!!Dzień dobry tzn. nie wiem czy taki dobry,bo po wczorajszej pielgrzymce jestem cała obolała i śpiąca.Już mam dość tego białego tygodnia i komunii,a co dopiero dzieci sobie myślą.
majaam
majaam
Witam
Jesteście okropne, wystarczy nie zagladać 2 dni i lektura na godziny;-)
Mam nadzieję, że wszystko u Was ok. ja znów miałam trochę biegania po skepach, w których maja wszędzie to samo i nic ciekawego, albo za bajońskie sumy.
Widzę, że rozmowa o pierwszych dniach po porodzie. U mnie zamieszka mama, już nie może się doczekać.
Jesteście okropne, wystarczy nie zagladać 2 dni i lektura na godziny;-)
Mam nadzieję, że wszystko u Was ok. ja znów miałam trochę biegania po skepach, w których maja wszędzie to samo i nic ciekawego, albo za bajońskie sumy.
Widzę, że rozmowa o pierwszych dniach po porodzie. U mnie zamieszka mama, już nie może się doczekać.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
To jest od początku znechęcanie dzieci do kościła ,mój już ma dość .Zaznaczył,że w niedziele nie idzie do kościoła.Ciekawa jestem jak to jest na zachodzie czy też tyle biegają.A co najlepsze to ,że pezrd każdą mszą jest jakaś litania 30 min a potem msza.I te dzieciaki klęczą nie wiedząc o co chodzi tyle czasu wwrrrrrrrrrwitaj w klubie, ja też mam dość !!!!
_karincia_
Fanka BB :)
Witam Kochane :-)
Ja własnie jem śniadanie a zaraz wybieram się na pocztę wysłac zwolnienie ( bo dostałam i to bez problemu ) a później do Tesco więc zobaczę sobie te body co je tak chwaliłyście
Ja własnie jem śniadanie a zaraz wybieram się na pocztę wysłac zwolnienie ( bo dostałam i to bez problemu ) a później do Tesco więc zobaczę sobie te body co je tak chwaliłyście
A daj z jednego bo tez bym coś słodkiego zjadłaobzeram sie paczkami
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja też:-)Witam Kochane :-)
Dobrze ,że mi Karincia przypomniałaś bo ja z wtorku mam jeszcze nie wysłane to zwolnienie ,zaraz lece na poczte.:-)
A daj z jednego bo tez bym coś słodkiego zjadła
reklama
no kurna u mnie to samo wczoraj stałam i kleczałam 1,5 hTo jest od początku znechęcanie dzieci do kościła ,mój już ma dość .Zaznaczył,że w niedziele nie idzie do kościoła.Ciekawa jestem jak to jest na zachodzie czy też tyle biegają.A co najlepsze to ,że pezrd każdą mszą jest jakaś litania 30 min a potem msza.I te dzieciaki klęczą nie wiedząc o co chodzi tyle czasu wwrrrrrrrrr
Podziel się: