reklama
aneta24183
Fanka BB :)
hmmm cięzka sprawa
ale ni epoddawaj się i postaw na swoim bo na odwedziny przyjdzie czas
ale ni epoddawaj się i postaw na swoim bo na odwedziny przyjdzie czas
aneta24183
ok ja uciekam !!!
miłych snów
miłych snów
aneczka2425
witam dziewczyny:-)
ja dziś wstałam o 6.20 bo chciałam kawkę z mężem przed pracą wypić bo on wróci najwcześniej o 2,3 w nocy albo i później
Gosiu z tymi teściami to masz niemiło
Ja sobie nie wyobrażam żeby koło mnie się ktoś kręcił w najgorszych chwilach po porodzie, będziesz miała cesarkę więc brzuch boli i raczej ja bym wściekła była jakby mi się tak zwalili tuż poszczególnie że raczej żadna z nas po fakcie nie będzie ani się czuła towarzysko do ludzi dłużej niż chwila Gosiu bo rozumiem że oni do tego do was do domu przyjadą na ten czas nie a nie da się tak załatwić dyplomatycznie żeby oni przyjechali tak tydzień po urodzeniu na ten czas co chcą
ja dziś wstałam o 6.20 bo chciałam kawkę z mężem przed pracą wypić bo on wróci najwcześniej o 2,3 w nocy albo i później
Gosiu z tymi teściami to masz niemiło
Ja sobie nie wyobrażam żeby koło mnie się ktoś kręcił w najgorszych chwilach po porodzie, będziesz miała cesarkę więc brzuch boli i raczej ja bym wściekła była jakby mi się tak zwalili tuż poszczególnie że raczej żadna z nas po fakcie nie będzie ani się czuła towarzysko do ludzi dłużej niż chwila Gosiu bo rozumiem że oni do tego do was do domu przyjadą na ten czas nie a nie da się tak załatwić dyplomatycznie żeby oni przyjechali tak tydzień po urodzeniu na ten czas co chcą
Ostatnia edycja:
Całuje mocno z ranka
Ja juz ugotowałam obiad bo dziś mam troche roboty....Lece teraz do sklepu po śniadanie i wracam do roboty. Bede Was podczytywała ale niestety musze tez dokńczyc pisanie opinii dla dzieciaków. Robiłam im testy dojrzałości szkolnej i teraz to musze pracowac i zanieśc dziś do przedszkola...Idzie mi to jak krew z nosa...
Buźki,lece po jedzenie i za 20 minutek jestem
Ja juz ugotowałam obiad bo dziś mam troche roboty....Lece teraz do sklepu po śniadanie i wracam do roboty. Bede Was podczytywała ale niestety musze tez dokńczyc pisanie opinii dla dzieciaków. Robiłam im testy dojrzałości szkolnej i teraz to musze pracowac i zanieśc dziś do przedszkola...Idzie mi to jak krew z nosa...
Buźki,lece po jedzenie i za 20 minutek jestem
miranda
witam. Gosia z teściami to przykro trochę chociaż przydałby się ktoś bliski na tych kilka pierwszych dni po porodzie, bo cięzko z cc coś robić, gotowanie odpada, o praniu i sprzątaniu nie ma mowy. Jak będziesz mieć siłę to tylko będziesz w stanie zająć się dzieckiem. Do mnie przyjeżdza bratowa, mój nie ma pojęcia o gotowaniu itp, więc jej pomoc będzie dla mnie zbawienna. Pamiętam jak dla mnie było sukcesem jak po prawie dwóch tygodniach sama bez niczyjej pomocy weszłam do wanny wziąść prysznic, A wcześniej to lekki schodek to była cała przeprawa. Więc z drugiej strony zastanów się czy nie będziesz potrzebować ich pomocy. Albo poproś żeby tylko teściowa przyjechała?
aneczka2425
o w końcu powstawały)
wiesz miranda ja nie mówię że pomoc się nie przyda ale nie koniecznie chce się pomoc teściów
wiesz miranda ja nie mówię że pomoc się nie przyda ale nie koniecznie chce się pomoc teściów
reklama
miranda
a no juz na nogach
Podziel się: