reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja jeszcze nie spie Malinka dopiero usiadlam po tym szalonym dniu. Jak avatar udalo sie mezowi??

Aniu nie wiem z kąd mam siły ale jak większość dnia leże to źle nie jest!!

Kasiu dziękuje ale mój to nawet nie ma czasu siąść przed kompem więc jeszcze nic nie robił.A jak tam się czujecie??

No ja tragedia gardlo padlo na maxa a odpoczac nie ma jak bo maly marudny ze szok. Z malym juz totalnie zglupialam czy lepiej czy gorzej. Bylam dzis na pogotowiu na zastrzyk to z laska go zbadal i stwierdzil ze niby juz nic na oskrzelach nie ma, ale czy mozna takiemu weterynarzowi wierzyc jak wypalil do mnie z tekstem ze on nie widzi roznicy miedzy zapaleniem oskrzeli a zapaleniem pluc:confused::confused:A maly ciagle kaszle i ja juz normalnie mam dosc

A Malinka szkoda gadac mam tylko nadzieje ze dobrze go obsluchal, bo sasiad stwierdzil ze moze gluchy jest:sorry2:
A dzis w lumpku kupilam dla Miloszka pajacyk nie moglam sie powstrzymac, tylko 3zl ale chyba do swiat to za maly bedzie:dry::dry:

Załączniki

• Zdjęcie0325.jpg
    Zdjęcie0325.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 20
Ale fajowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!he he mikołajowy strój:-D

No miejmy nadzieje że ten lekarz słuchał co trzeba!!u nas też sporo lekarzy dla dzieci do kitu jest i już teraz wszystkich pytam o opinie.

reklama
Dobra ja tez mykam bo zle sie czuje, chyba bez antybiotyku nie da rady juz ledwo mowie:no::no:
A tak fajnie dzien mi sie zaczal nawet szlafroczek sobie fajny kupilam w tym lumpku tez za 3zl a jak nowy.
A maz mi dzis obiecal wino z Francji przywiezc tylko ciekawe kiedy je wypije, pewnie az rocznika nabierze:dry::dry:
Dobranoc wszystkim i milego wieczoru. Malinka szoruj do lozka:angry::sorry2:

Do góry