reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
To młodzi sobie wybrali świadków oddalonych o 300km i nie wykonali przez ten czas żadnego telefonu. Za to teściowa dzwoniła jaki będę miała kolor sukienki, bo zamawiają wiązankę (od kiedy świadkowa ma swoja wiązankę???!!!). Na co Mój że żadnej kiecki mieć nie będę bo nie będę kasy na głupoty wydawać w ciąży. To potem dostałam tuzin sms-ów od drugiej bratowej że ona mi znajdzie u nich kieckę (a nawet mnie w ciąży nie widziała)
Normalnie zapowiada się zaje***** weekend. Już się cieszę.
Normalnie zapowiada się zaje***** weekend. Już się cieszę.
majaam
majaam
Ciesz się, bo są jeszcze miejsca, gdzie balują 3 dni i na każdy potrzebna nowa kreacja.
O szczegóły musiszmłodych wypytać, a jeszcze lepiej teściów. Właściwie to ich interes, bo mieszkająć tak daleko, masz prawo się nie orientować w regionalnych tradycjach. No i poprawka na brzuśio, które potrafi z dnia na dzień zmienić wielkość ;-)
O szczegóły musiszmłodych wypytać, a jeszcze lepiej teściów. Właściwie to ich interes, bo mieszkająć tak daleko, masz prawo się nie orientować w regionalnych tradycjach. No i poprawka na brzuśio, które potrafi z dnia na dzień zmienić wielkość ;-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No impreza będzie jednodniowa a panna młoda też z brzuchem, więc kupiłam jedną kieckę i tyle. Buty mam balerinki. Dziś pójdę po jakieś korale lub coś na szyje. Może białą torebkę znajdę bo nie mam skąd pożyczyć. A no i tam w sobote ma byc 13 stopni więc muszę mieć coś na górę. Przecież nie wyskoczę w polarze.Ciesz się, bo są jeszcze miejsca, gdzie balują 3 dni i na każdy potrzebna nowa kreacja.
Najgorsze jest to że młodzi olewają a teściowie i rodzice panny młodej wszystko organizują. Zrozumiałabym to całe zamieszanie gdyby im na prawdę zależało ale oni nic nawet jednego sms-a! Czy to normalne?
mimian
Fanka BB :)
witam z ranka ranne ptaszki ja już po sniadanku zgaga mnie piecze.nudy straszne
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dobra wyrzuciłam z rana wszystko co mi na wątrobie leżało i już mi lepiej. Dzięki dziewczyny. Pewnie bym to trawiła cały dzień sama. A tak chociaż zgłodniałam!
Co jemy na śniadanko?
Co jemy na śniadanko?
mimian
Fanka BB :)
kanapecki z dzemem malinowym.
basia1807
mama trzech skarbów
witam i ja z rana
od wczoraj mi niedobrze
dzien fajnie zlecial.... szybko poszlam spac
a dzis jak nacpana sie czuje
od wczoraj mi niedobrze