reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

moze poprostu za duzo siedzicie w jednej pozycji:)
jest zel voltaren z diclofenakiem przeciwbolowy ....ale na 100 prpcent nie wiem czy w ciazy mozna stosowac....ja stosuje bo mam dyskopatie wielopoziomowa:)

reklama
czekam na wizyte u lekarza...teraz bedzie mi własnie witaminy przepisywał to mu wspomne o tym magnezie....

kasia słyszałam ze nie mozna amolu w ciazy. miałam raz sie wysmarować jak byłam przeziebiona i mi odrodzono.pozatym w internecie tez o tym pisza.

i musze sie pochwalic ze juz długo nie rozmawialam z panem kibelkiem...ale za to inne dolegliwości wychodzą:wściekła/y:

Podobno korzonki mozna rozpoznać własnie po bolacym półdupku (czasami ból promienieje również na nogę). I jeszcze po jednym - lezycie na plecach i przy podnoszeniu nogi lub obu nóg czujecie ból. Wtedy to raczej na pewno korzonki :((
Ja tak mam. Najgorszy ból jest rano i wieczorem. W dzien jak siedze to boli przy przerzucaniu nogi na noge i przy schylaniu sie.

Aga tych wszystkich voltarenów, fastum itp. nie mozna w ciąży. Ale o amolu nie slyszalam, ze jest szkodliwy. Chcialam go sobie dzis wieczorem zaaplikowac na te plecy, ale jak nie wolno, to nie wolno ;))

Marcia, spytaj sie prosze gina o te plecy i półdupek ;-) I daj znać co to jest i czym mozemy sobie pomóc.

Pozdr.!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jasne ze lepsze niz tabletki. Ale masci czy zele przedostają sie przez skore do krwiobiegu i trzeba z nimi uważac. tyle wiem :)

noooo jesli go spozyjesz moze zaszkodzic ale nie jak nasmarujesz....
poza tym chyba czasem lepiej brac to wszystko o czym pisza z przumruzeniem oka bo inaczej sie okaze ze nie mozna ani nic jesc ani pic......bo jak sie to wszystko dokladnie sprawdzi to bardziej szkodzi niz daje korzysci

reklama
Do góry