reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a mnie wręcz chce urwać,nawet spacer nie pomógł,kawa tez nie
a ja czekam na obiadek mąż pojechał własnie,bo dzis niechciało mi sie gotować,a do rodziców nie szliśmy bo zaraz musielibyśmy wracac

reklama
ja dziś z obiadem idę na łatwiznę , mam pierogi ruskie 1 kg paczkowanych :-D:-D:-D
wczoraj robiłam zapiekankę z ryżu,mięsa,pieczarek i papryki w bulionie mniam i dziś mi się nic nie chce a chce żeby T odpoczął tylko kolacje niech zrobi;-)

U mnie też dziś pierogi paczkowane :-p
Mam lenia, poza tym humor dolny jakiś, ta pogoda mnie dołuje, mgła za oknem i zimno i ble :dry:
Sprzątam troche, ale mi też nie idzie, jakoś po łepkach szybko musze skończyc i bede leżeć i robić nic

Juz wrocilismy, maly marudzil i za dlugo nie siedzialam.
Dzieki dziewczyny za wasze glosiki bez was sie nie uda:-D
Deli mam nadzieje ze szybko ci te uczulenie przejdzie.Posmaruj choc raz moze ulge przyniesie:sorry2:
Basia to ci wirus zeby caly komputer zajal, gdzies ty to zlapala:no:
Maggie trema jest?:-D
Aneczka, Piwonia co u was dzisiaj, ania czy mnie wzrok myli czy ciebie znow glowa boli:no:
Pozdrawiam wszystkich:-)

Oszukala mnie wredna:wściekła/y::baffled:Nie zrobila, ale za to miala cukierki owoce morza, mniam;-):-)Ale te chalwe i tak jej zapamietam.
Sorki doczytalam ze jednak glowa cie nie boli, to dobrze, a jak obiadek

witam was wszystkie dziewczyny na stronce sierpien 2009.ja mam termin na 25 sierpnia i postanowilam do was dolaczyc by razem cieszyc sie naszymi pociechami pod serduszkiem..czekac na pierwszy ruch na kazde nowe przezycie zwiazane z ciaza,czekas razem na bole porodowe porod na nasze kruszynki..pozdrawiam cieplutko was wszystkie..

to minusa kuzynka ma ;-)
kasiu ja dopiero godzinę temu śniadanko i jeszcze teraz ciut więc te pierogi o 15:-D
pogoda dziś znośna słonka nie ma ale też bez żadnych opadów i wiatru uff...:blink:
witaj kiki:-)

Ostatnia edycja:
Witaj Kiki.
Ide robic te placki z piersi drobiowych z naszej stronki kulinaria, zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

reklama
U mnie coś padac zaczyna :wściekła/y:

Kasia, tremy jeszcze nie ma :szok: trochę jestem nietomna po wczorajszym wieczorze bo siedziałyśmy z dziewczynami do późna i jestem niewyspana że hej :no:
miłego obiadku, ja idę sprzątnąć w łazience do końca

Do góry