reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dziekuje Jakubka:-)1 miejsce bedzie w duzej mierze zalezec od was czy bedziecie glosowac, moze wszyscy razem damy rade:-D:-D
Tez bym sie z checia polozyla ale synek to naprawde ranny ptaszek poszedl spac o 21ej a wstal o 6ej:szok:Brrrr

reklama
Jestem pierwsza, jestem pierwsza!!!!
Dzieńdobry śpiochy, ale zimno, zaraz jem śniadanko. Za miesiąc jadę do Polski. A dzisiaj nie dam się chandrze, niech nawet nie próbuje, umówie się z koleżanką na kawę z ciastkiem, w weekendy mam opust od słodyczy. Będę sie cieszyć a nie płakać. Mój synek jest Aniołkiem 11 miesięcy, nie każdy może się szczycić aniołkiem, nie!

E, nie jestem pierwsz, tylko mi was nie wyświetlało....

A właśnie, głos juz poszedł, zobaczysz Kasia, pieluszki juz są twoje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja się witam :-)
ale mnie dziś w nocy ganiało po łóżku:szok:
po raz pierwszy śniło mi się dzieciątko dziewczynka, ubierałam ja w za duże ubranka:baffled: i przygotowałam do spaceru a potem przypomniałam sobie że dopiero ze szpitala wyszłyśmy i spaceru nie było :dry:i potem co innego mi się śniło:dry:
pusto dziś z rana:dry:

Ostatnia edycja:
witam sie i ja ;-)

i zaraz uciekam - zakupy na caly tydzien etc (lodowka zupelnie juz pusta). Mi nie wolno nic nosic, a maz zwykle wraca ok 20 popracy i juz za pozno na zakupy....

zastanawiam sie tylko, ile stron bede miala do nadrobienia wieczorem ;-) chociaz... weekendowo to kazda z nas stara sie spedzic wiecej czasu z mezami/partnerami, wiec moze nie bedzie bardoz duzo postow?
Ja w kazdym razie zycze Wam milego dnia, z kochanymi osobami i jak najmniej czasu dzisiaj na internet ;-) wykorzystujmy to ze nasze polowki dzisiaj nie pracuja!

Milego dnia!

witam się i ja :-)
ja dzisiaj mam labę i siedzę w domu, zakupki wczoraj zrobione, niedługo idę się kąpać, a potem będę leniuchować :tak:
postaram się jeszcze nadrobić zaległości, miłego weekendu życzę :rofl2:

Witam się z rana :-)
Kasiu głos oddany :-D pampersy coraz bliżej

Mnie dalej dupka swędzi. Niby mam już maść do smarowania, ale podobno lepiej żeby samo przeszło :wściekła/y:. No i nie stosuje. Staram się wytrzymać. Trzymajcie kciuki bym dała radę.

Aniu mi się raz śni chłopak, a raz dziewczynka. I też jakoś tak dziwnie.

reklama
Do góry