reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam :-).
Ja już po śniadanku - chlebek z dżemem. Jakoś tak na słodko ostatnio wolę :-D

Witam nowe sierpnióweczki :-). To juz będziemy miały podwójne bliźnięta, super :-D

Teraz zmykam pobawić się z synkiem. Później wdepnę, bo będę sama po południu w domu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonka chyba na Kochaj i Tańcz, prawda? Opowiesz nam jak wrażenia, to zrobię to co Malinka, bo ja do dobrego kina mam 55km;)

dokładnie na to ide,u mnie w mieście nie ma kina niestety i teżmusze kawałek jechać,ale jedziemy do Heliosa,rezerwacje mamy zrobioną,byle wszystko wypaliło,bo młodsza zaczyna mi sie dusic:crazy:

a ja ugotowałam sobie juz budyń do ciasta,żeby potem mieć juz wystudzony,a reszte musze zakupić dopiero

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dokładnie na to ide,u mnie w mieście nie ma kina niestety i teżmusze kawałek jechać,ale jedziemy do Heliosa,rezerwacje mamy zrobioną,byle wszystko wypaliło,bo młodsza zaczyna mi sie dusic:crazy:
oo to potem opowiasz czy dobry film :)
mam nadzieje że Wam wypad sie uda wkoncu też coś od zycia sie nalezy :):tak:

Witam sie z wami kobitki1
Nie bylo mnie wczoraj z wami,a dzis to do poludnia bede czytala wasze posty hi,hi...bo dzis siedze sobie w domku...to na razie spadam ide poczytac zaleglosci,zeby wiedziec co u Was...

No jak się ma dzieci to jest to cała wyprawa. Mam koleżankę, która musi syna do teściowej ponad 100km zawieść i stamtąd 50-60km się wraca do Gdyni do kina czy teatru, bo nie ma z kim małego zostawić.

Cześć mamuski!

Witam nową mamusię, fajnie że mamy kolejne bliźnięta:tak:

U mnie za okrem też ponuro, ale i tak muszę iśc do na pocztę bo babka wysłała mi paczkę 25.02 i do dzisiaj nic nie mam :wściekła/y:.

Na tym kalkulatorze wychodzi mi chłopiec :dry: wogole to wszycy naookoło mówia że będę miała chlopca, w pracy, moja mam i mój tato też, nawet moja babcia, tylko ja sobie myśle że to dziewczynka. USG juz w poniedziałek to liczę że juz będziemy wiedzieli :)

reklama
Witajcie sierpniowe mamusie
Witam nowa sierpniowa mamusie bliznaikow ale ci zazdroszcze :-)
Piwonia mi wedlug twojej stronki wychodzi chlopiec oby sie sprawdzilo A by sie bardzo cieszyl
No to teraz czekamy na wiesci o plci dzieciaczkow jestem bardzo ciekawa komu sie sprawdzi :-)

Do góry