reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam tez z rana. U mnie pobudka o 6.15. I deszcz za oknem szaruga:baffled::baffled:
Ciesze sie ze avatar sie podoba:dry:

Witam i ja :-) troszkę nie wyspana jak większość :p u mnie też za oknem szaro buro i ponuro, deszczem rzuca trochę :/ ja chcę wiooooosne!!

Wczoraj podczytywałam ale nie miałam gdzieś weny pisac, jakieś dolne humory mnie łapały, ale dziś chyba lepiej, a wieczorem mam panieński hihi

Kasia no avatarek niezły :-D mi też pasuje taki tylko ogólnie o dziewczynkę ja proszę bo z imieniem to ja jeszcze nie mam zielonego ani czerwonego ppojęcia :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie!
Czytałam o AgaP, pisałam by nie lekceważyła objawów, miałam to samo i od razu wiedziałąm jak to się skonczy!!!!!!!!!!!!!!!!
5dni napewno polezy w szpitalu ale dziecku nic nie grozi.

Miejmy nadzieje Sempe ze wszystko bedzie z nia w porzadku, nerki to powazne w ciazy bo w koncu pracuja za dwoje.
Maggie dzieki ale mi chodzilo o avatar na spolecznosciowych zmienilam bo ten kotek to tylko tymczasowo byl, w biegu robiony watek:wściekła/y:
Co do imienia to sama nie wiem czy jeszcze nie zmienie choc do Natalki mi najblizej, gorzej jak z Natalki Natalek sie zrobi:wściekła/y:
Dzieki dziewczyny

Idę na jakieś śniadanie, jeszcze nie wiem na co mam smak ...

a brzuch moj w końcu się ujawnił coraz bardziej zaokraglony, tak w tydzień mu się zachciało wyskoczyć hehe

Kasia aha no tak, coś mi nie pasiło haha, ale napis masz świetny tak czy siak a zmiana avatara na wątku oczywiście została zauważona i się podoba :-) też sobie taką fotę strzele jak na nim jak mi tam urośnie! ha :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry sierpniowki,
ale wy macie produkcje :szok: :-D, ale fajnie bo przynajmniej jest co czytac...
Milego dzionka zycze!

reklama
Do góry