reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
:-D:-D:-D:-DDziewczyny przestańcie z tym tematem smakowitym bo nam się Malinka nerwicy nabawi hihi:-D:-D:-D:-D
Piwonia_2 okazało się że krówka jest kakaowa. Nie ma problemu bo w końcu mniej słodki to ciasto będzie, ale mam w związku z tym pytanie: Nie macie przepisu na polewę niekakaową???:confused::confused::confused: Bo za dużo kakaa będzie w tym cieście:tak:

Cytat:
Napisał _karincia_
Ale w Warszawie dziś piękna pogoda :biggrin2:
Zaraz wyjdę troszkę z pieskiem na balkon :tak:
Dostałam małego psiaka, który jeszcze nie może wychodzic na dwór więc tylko na balkonie się dotlenimy :happy:

Ja też dostane pieska na dzień kobiet labradorka :biggrin2: już nawet wybrany tylko musi poczekać bo w poniedziałek ma wizyte u weterynarza i po niej mogę go odebrać już sie nie moge doczekać. łzy w oczach miałam jak musiałam go tam zostawić jeszcze na te pare dni .
Karincia masz jakieś pomysły na imię dla pieska?

Och rurki z kremem ...........PYCHA
nie no muszę się do miasta dostać chce RURKĘ Z KREMEM:wściekła/y:
ja robiłam ostatnie w grudniu bo mi sie bardzo chciało

:-D:-D:-D:-DDziewczyny przestańcie z tym tematem smakowitym bo nam się Malinka nerwicy nabawi hihi:-D:-D:-D:-D
Piwonia_2 okazało się że krówka jest kakaowa. Nie ma problemu bo w końcu mniej słodki to ciasto będzie, ale mam w związku z tym pytanie: Nie macie przepisu na polewę niekakaową???:confused::confused::confused: Bo za dużo kakaa będzie w tym cieście:tak:
ja nie robie polewy tylko na tarce ścieram czekolade mleczną

Cytat:
Napisał _karincia_
Ale w Warszawie dziś piękna pogoda :biggrin2:
Zaraz wyjdę troszkę z pieskiem na balkon :tak:
Dostałam małego psiaka, który jeszcze nie może wychodzic na dwór więc tylko na balkonie się dotlenimy :happy:

Ja też dostane pieska na dzień kobiet labradorka :biggrin2: już nawet wybrany tylko musi poczekać bo w poniedziałek ma wizyte u weterynarza i po niej mogę go odebrać już sie nie moge doczekać. łzy w oczach miałam jak musiałam go tam zostawić jeszcze na te pare dni .
Karincia masz jakieś pomysły na imię dla pieska?
a jakiego długo czy krótko włosego??i jaki kolorek
mnie sie strasznie te pieski podobaja,ale niestety nie mam warunków na takiego pieska,nawet teraz to na żadnego nie mam:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak tak nerwicy dostaje:-D:-D:-D:-D
Tu mowa o takich pysznościach a ja tylko pomidorową moge się zaspokoić i cukierkami - jeszcze z choinki:rofl2:
u mnie teżdzisiaj pomidorowa,ale kończe jeszcze szarlotke a dzieci beda miały wątróbke ja nie lubię wiec jakas kanapka pewno bedzie na szybko

Malinka cudny piesek,tez lubie tą rase,ja wogóle to psiara jestem ,sama jak byłam dzeckiem to miałam kilka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czarny krótkowłosy z krawacikiem... jeszcze nie wiem jak mój kot to przeżyje..:dry::dry::dry: MAcie jakiś pomysł na imie?

co do tego mleka i gotowania go to później nie otwierajcie odrazu bo mojej znajomej wybuchło i miała piękny miks na ścianie. Poczekajcie aż całkiem ostygnie.

Do góry