reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny, tez mi ten przepis na 3bita smakowicie wyglada, na pewno niedlugo sprobuje, moze w weekend...

A teraz ide nadrabiac zaleglosci bo w pracy bylo rano urwanie glowy i nie moglam nawet czytac

reklama
Dziewczyny nudzi mi się jak diabli to leżenie nie dla mnie...ale cóż zrobić jak trzeba:tak:
Też bym zjadła kawałek ciasta,ale zrobić cała bleszke żeby zjeść kawałek:no: szkoda że mieszkam na wiosce tu nie ma sklepu z ciastami...
Zrobiłam sobie pomidorówke mniam mniam zjadłabym naleśniki ale kto mi je zrobi...a stać przy nich to mi się nie chce...:no:

Aga dosłownie to chciałam napisać:-D
No i robię w tej mniejszej blaszce Paula04. A to mleko gotować chyba z 2 godziny trzeba. Ale ja nigdy nie gotowałam tylko kupywałam tą Krówkę.
dokładnie jak gotujecie to minimum 2 godzinki,ja też juz składniki mam w domku,jutro sie zabieram za nie i te bede robiła w prostokątnej blaszce,ale mniejszej bo w większej zrobie karpatke

mi dziś głowa pęka, chyba niskie cisnienie jest, kawka nic nie pomogła....:wściekła/y::no:
u mnie podobnie:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry