reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Peggy witaj na forum
Dziewczyny maja straszne tepo w pisaniu czasami trzeba poswiecic z godzinke na nadrabianie zaleglosci w czytaniu , ale za to jest bardzo milo i sympatycznie na kazde pytanie lub problem natychmiastowa odpowiedz bo zawsze ktos tu jest

Aneczka ale twoj suwaczek zasuwa:-)
To juz polowa za toba teraz z gorki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny:-) ja również witam nową mamusie:-)też jestem tu od niedawna ,ale dowiedziałam się już dużo ciekawych rzeczy:-)
dzisiaj byłam u G widziałam znowu na USG Zuzię. ruszała się i machałą rączkami ,że aż miło doktor zrobił zdjęcie 3D buzi bo akurat ładnie się ułożyła, na szczęście wszystko jest ok ciąża przebiega prawidłowo z tego najbardziej się cieszę oby tak dalej. Mam nadzieję ,że Wam dzionek minął spokojnie ,bo u mnie w pracy totalny młyn i jutro będzie podobnie :-(ale doktor powiedział mi już ,że przy następnej wizycie da mi L-4 chociaż na miesiąc ,żebym troche odpoczęła bo nerwy w moim stanie są nie wskazane:-(życze Wam udanego wieczorka trzymajcie się cieplutko papatki

No właśnie widzę że posty momentalnie się pojawiają:)z Olsztyna z Olsztyna jestem..ciekawe czy więcej jest wśród Nas olsztynianek..jeszcze nie zdążyłam przejrzeć postów,mnóstwo tego jest 1200 stron:)

No właśnie widzę że posty momentalnie się pojawiają:)z Olsztyna z Olsztyna jestem..ciekawe czy więcej jest wśród Nas olsztynianek..jeszcze nie zdążyłam przejrzeć postów,mnóstwo tego jest 1200 stron:)
ja też z olsztyna:-)
musisz poszperać ww ustawieniach jest możliwość 40 postów na stronę:-)

to supr wrażenie były ollusiu:-)
paula za ok 2 tyg połówkowe usg:-) a znając mnie urodzę na początku lipca

reklama
Bo ja jak tak patrze na te wasze suwaczki to ja chyba ostatnia urodze bo ja na koniec sierpnia mam termin:-)
Moze nawet o wrzesien zachacze jak dzidzius bedzie leniwy:-D

Do góry