reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

I ja sie witam:-)
Juz po obiadku-dzis robilam zupke serowa z przepisu Efe :-) naprawde jest przepyszna :-pA jaka sycaca, nawet drugiego dania nie trzeba:tak:
No a teraz na deserek piecze sie murzynek, z przepisu Piwonii z kolei :-) Z pewnoscia tez bedzie pyszny:tak:
Piwonia a propo murzynka ile czasu go pieczesz??
Jak dobrze ze mamy ten watek kulinarny :-)
Co do pomyslu agusi, odnoscie zyczen dla Koti-jestem za :-) Boze juz niedlugo i mnie czeka ten wielki dzien-18 kwietnia :-) Ciesze sie bardzo, ale tez i bardzo sie boje-oby wszystko wyszlo zgodnie z planem... aj zalatwiania i chozenia wokol tego jest naprawde mnostwo, az sama sie sobie dziwie ze udaje mi sie jakos to ogranac...:sorry2:
maggie gratuluje i Twojego przyszlego zamazpojscia :-) 11 marca-zyczonka masz jak w banku :-)

reklama
I ja sie witam:-)
Juz po obiadku-dzis robilam zupke serowa z przepisu Efe :-) naprawde jest przepyszna :-pA jaka sycaca, nawet drugiego dania nie trzeba:tak:
No a teraz na deserek piecze sie murzynek, z przepisu Piwonii z kolei :-) Z pewnoscia tez bedzie pyszny:tak:
Piwonia a propo murzynka ile czasu go pieczesz??
Jak dobrze ze mamy ten watek kulinarny :-)
Co do pomyslu agusi, odnoscie zyczen dla Koti-jestem za :-) Boze juz niedlugo i mnie czeka ten wielki dzien-18 kwietnia :-) Ciesze sie bardzo, ale tez i bardzo sie boje-oby wszystko wyszlo zgodnie z planem... aj zalatwiania i chozenia wokol tego jest naprawde mnostwo, az sama sie sobie dziwie ze udaje mi sie jakos to ogranac...:sorry2:
maggie gratuluje i Twojego przyszlego zamazpojscia :-) 11 marca-zyczonka masz jak w banku :-)

około godzinki,ale sprawdzaj,jak bedzie odchodzic od brzegów to powoli bedzie już sie robił dobry

Już mnie boki od leżenia bolą. Choć zmieniałam pozycje hihi :)
Ale widzę, że wszystkie dopadło przesilenie wiosenne i się lenią. Popieram! Dzidzie rosną spokojnie:)

Cześć dziewczynki,
mnie dziś totalnie grypsko rozwaliło na łopatki, wczoraj jeszcze nie było źle
Ledwo żyję

Moja znajoma miała wczoraj cesarkę, chłopiec 4500, położyli go w inkubatorze pod tlenem bo miał coś nie tak z oddychaniem
A ona zamiast poleżeć jeszcze dwa dni w szpitalu, albo chociaż zostawić synka pod opieką lekarzy wypisała się właśnie ze szpitala
I teraz jadą do pediatry bo malutkiemu wcale się nie poprawiło
Dziwni ludzie
Poza tym jej mąż się na nas obraził bo chciał żebyśmy przyszli a ja odmówiłam bo mam grypę, ludzie bez wyobraźni, przecież ja tego maluszka mogłabym zarazić.

Ale jakoś ich to nie rusza skoro będą z nim siedzieć w poczekalni u pediatry wśród chorych dzieci

Zezłościli mnie

no wreszcie sie dopchalam i co nieco poczytalam,przykro mi ze niektore chore na grype...mnie naszczescie narazie omija,oby tak dalej...

Emy,a z tymi znajomymi to rzeczywiscie jacys sa dziwni...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry