reklama
Madeline_GB
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny ja jestem po USG i wszystko w jak najlepszym porządku maluch waży 2644g a ja jestem w 36 tc. I najwyraźniej nie chce jeszcze wychodzić z maminego brzucha choć bardzo poskrecany jest w srodku tak mało miejsca ma biedne moje maleństwo ;-)Ale też wkurzyłam się bo to ostatni skan jaki miałam a ja nie mam potwierdzenia czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka no nic bedzie niespodzianka.
Aha dziewczyny z tymi herbatkami to trzeba uważać jak dobrze pamiętam czytałam o herbatkach hippa na pobudzenia laktacji i one własnie zawierały koper włoski który w wielu przypadkach powodował kolki zamiast np ich leczyć nie wiem czy dokładnie o to chodziło ale jesli tak to jezeli te herbatki z hippa macie zamiar brac to ostrzegam jesli bedą kolki trzeba odstawić przynajmniej na dwa dni i sie przekonać bo może własinie od tego one sa. to tak rada na później hehe mam nadzieje że nie bedzie potrzebna że nasze sierpniowe dzieciaczki sensacji kolkowych mieć nie będą
Hmm co do kotów też ich nie lubie ale za to kocham psy bardzo teraz nie mam żadnego a zostawiłam mojej mamie aż 2 ale jak tylko otworzą granice dla zwierzątek od razu je tu zabieram hehe. Moja siostra np też psiara gdy urodziła małą miała 2 psy do dzis ma a Pola wyprzedzała swoich rówiesników w raczkowaniu chodzeniu. Podobniez gdy ma się psy w domu to dzieci lubia je nasladować i przez zabawe uczą się a psiak to przecież taki fajny podnosnik i w ogóle. hehe
Oki nie zamęczam Was sorrka że nie odpisze każdej ale jeszcze sporo mam do nadrobienia. Ja sie biore za czytanie i później sie odezwe pa
Aha dziewczyny z tymi herbatkami to trzeba uważać jak dobrze pamiętam czytałam o herbatkach hippa na pobudzenia laktacji i one własnie zawierały koper włoski który w wielu przypadkach powodował kolki zamiast np ich leczyć nie wiem czy dokładnie o to chodziło ale jesli tak to jezeli te herbatki z hippa macie zamiar brac to ostrzegam jesli bedą kolki trzeba odstawić przynajmniej na dwa dni i sie przekonać bo może własinie od tego one sa. to tak rada na później hehe mam nadzieje że nie bedzie potrzebna że nasze sierpniowe dzieciaczki sensacji kolkowych mieć nie będą
Hmm co do kotów też ich nie lubie ale za to kocham psy bardzo teraz nie mam żadnego a zostawiłam mojej mamie aż 2 ale jak tylko otworzą granice dla zwierzątek od razu je tu zabieram hehe. Moja siostra np też psiara gdy urodziła małą miała 2 psy do dzis ma a Pola wyprzedzała swoich rówiesników w raczkowaniu chodzeniu. Podobniez gdy ma się psy w domu to dzieci lubia je nasladować i przez zabawe uczą się a psiak to przecież taki fajny podnosnik i w ogóle. hehe
Oki nie zamęczam Was sorrka że nie odpisze każdej ale jeszcze sporo mam do nadrobienia. Ja sie biore za czytanie i później sie odezwe pa
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Syska - ja uprałam wszystko, też miałam 10 elementową pościel. Na opakowaniu powinno być. Ja wrzuciłam do pralki na tzw. pranie ręczne.
Sylwia - super że już w domu , a ja miałam do ciebie już pisać jak cię tam traktują. Z tego co piszesz to szyjki masz tyle co ja (2 cm). Fajnie że szpital ci odpowiada, zawsze to większy komfort.
Sylwia - super że już w domu , a ja miałam do ciebie już pisać jak cię tam traktują. Z tego co piszesz to szyjki masz tyle co ja (2 cm). Fajnie że szpital ci odpowiada, zawsze to większy komfort.
Syska prać co sie tylko da, ja rożki też poprałam.
Sylwia no to doskonale. Ale siódmy stopień?? A ja myślałam, że są trzy, bo przed porodem miełam drugi
Raabit ja piłam ta ułatwiajacą trawienie Hippa.
Madeline chyba coś nie tak, bo kper to zdecydowanie przeciw kolkom i nie ma mocnych żeby je powodował, może coś innego??
No i gratuluje zdrowej dzidzi-niespodzianki!
Gosia zmykaj do łóżeczka!
Ja chyba z resztą sama odpływam do łazienki, bo nic mi się nie chce.
Dobranoc!!
Sylwia no to doskonale. Ale siódmy stopień?? A ja myślałam, że są trzy, bo przed porodem miełam drugi
Raabit ja piłam ta ułatwiajacą trawienie Hippa.
Madeline chyba coś nie tak, bo kper to zdecydowanie przeciw kolkom i nie ma mocnych żeby je powodował, może coś innego??
No i gratuluje zdrowej dzidzi-niespodzianki!
Gosia zmykaj do łóżeczka!
Ja chyba z resztą sama odpływam do łazienki, bo nic mi się nie chce.
Dobranoc!!
aha a odnosnie kotka juz ostatnio dostal przyspieszenia jak wyszlam na sekunde do toalety a on wlazl do pokoju.nie uderzylam go bo nie potrafie uderzyc zwierzecia ale jak sie udarlam to dobrze wiedzial ze przegial i moze to sie zle dla niego skonczyc
Co z tą koperkową herbatką? ja byłam przekonana że to właśnie pomaga na kolki! tak jak pisze Naur a przy okazji Naur czy ułatwiająca trawienie i koperkowa to jest ta sama?
Madeline skąd ta informacja o herbatkach koperkowych hippa?
Madeline skąd ta informacja o herbatkach koperkowych hippa?
reklama
Madeline_GB
Fanka BB :)
A moge załączyć linka z innego forum tam to przeczytałam i dzieecwzyny mowia ze to przez to ale jak naprawde jest nie wiem... Jak cos to dam Wam linka same zobaczycie moze to od innego skadnika tych herbatek. Wiecie co ja sama w to nie wierzyłam ale one powiedziały ze po odstawieniu kolki sie skończyły.
Podziel się: