reklama
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Wesołych i Pogodnych Świat Bożego Narodzenia
Niech Dzieciątko błogosławi Wam i Waszym Maluszkom
Niech Dzieciątko błogosławi Wam i Waszym Maluszkom
WESOŁYCH ŚWIĄT I CAŁEGO NOWEGO 2008 ROKU!!
życzę Wam żeby wasze pocieszki przynosiły Wam jak najwięcej radości a jak najmniej kłopotów, żeby zdrowo rosły i dawały odetchnąć czasem. A dziatkom pociechy z rodziców!!
No i dużo rodzinnego ciepełka, nie tylko na świąteczny czas ale i na codzień.
życzę Wam żeby wasze pocieszki przynosiły Wam jak najwięcej radości a jak najmniej kłopotów, żeby zdrowo rosły i dawały odetchnąć czasem. A dziatkom pociechy z rodziców!!
No i dużo rodzinnego ciepełka, nie tylko na świąteczny czas ale i na codzień.
Co prawda już wlaściwie po Świętach, ale wierzcie mi, że dopiero teraz dostałam się do kompa.
U nas wszystko spokojnie i jako tako jak trzeba, jak tylko się da z takimi grzdylami.
Niestety nie są to moje wymarzone Święta, ale i tak jest nieźle. szkoda tylko że Maciek juz jutro idzie do pracy a ja znowu sama z tymi maluchami.
Pozdrawiam Was cieplutko!!!!
U nas wszystko spokojnie i jako tako jak trzeba, jak tylko się da z takimi grzdylami.
Niestety nie są to moje wymarzone Święta, ale i tak jest nieźle. szkoda tylko że Maciek juz jutro idzie do pracy a ja znowu sama z tymi maluchami.
Pozdrawiam Was cieplutko!!!!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I WASZYCH RODZIN!!!
DUżO ZDRóWKA I SAMYCH NIESAMOWITYCH CHWIL SPęDZONYCH Z NASZYMI MALUSZKAMI!!!
DUżO ZDRóWKA I SAMYCH NIESAMOWITYCH CHWIL SPęDZONYCH Z NASZYMI MALUSZKAMI!!!
reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ja też życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Żeby był lepszy od poprzedniego a maluszki dawały wiele radości. Tatusiowie żeby zawsze byli blisko i służyli pomocą. A tym które chcą - życzę kolejnego bobasa - jeszcze można się załapać na 2008 rok ;-)
Podziel się: