reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Dzięki Naur za pamięć:-) i za wieści od Madziary. Tobie to wogóle musi być ciężko z dwoma niuniami samej w domku:shocked2:, ale dzielna jesteś i dajesz sobie doskonale radę:-D

Szkoda że już tu prawie nikt nie zagląda:-(

Gosia o suwaczku jest gdzieś na głównej stronie forum :tak:albo w dziale "Ciąża i poród"

A ja się tak podle czułam rano -ból głowy, nudności, strasznie słabo mi było:sorry2:, przespałam się dwie godzinki i teraz już trochę lepiej... ciekawe jaki to ma związek z nadchodzącym porodem, ale chętnie bym się znowu położyła - dzisiaj jest tak gorąco że poprostu wymiękam:sick:

reklama
Naur odwiedzaj nas jak tylko mozesz:-)

li_monka juz straszne tu pustki,ale niedługo i my nie bedziemy miały czasu zeby tu zaglądac,a Ty jak masz nudnoścci i ból głowy to moze to juz tuż tuż,bo to tez sa objawy przedporodowe.mnie dzis cos tez troche brzuch pobolewał,jak na okres,myśle ze juz nam niewiele zostało.

mika jak mas ztermin na sierpien to jestes sierpniowka:-)pisz jak najwiecej

Gosia kurcze moze nie bedzie tak źle,moze akurat cos sie ruszy,no jesli nie to musisz byc cierpliwa i tak napewno w najblizszym czasie zostaniesz mamusią,to jest pewne:tak:

a jak tam Aniulka???

czesc dziewczyny

nie zaglondałam tu kilka dni poniewaz przyjechała tesciowa i moja mama a wiec mam zajecie

byłam na masazu który mi niestety nicc nie pomógł ogólnie zle sie czuje jakos tak słabo boli mnie głowa jestem strasznie zmeczona:-:)zawstydzona/y: juz tym wszystkim dostałam oststeczny termin na wywołanie 30 sierpnia godzina 17 sta
i cos czuje ze niestety go doczekam:szok::szok: na sama mysl mam dreszcze

natalko- wspóczuje ci serdecznie i doskonale rozumiem trzymam kciuki aby wszystko poszło jak najlepiej:-):-D:-D

co tam u reszty dziweczyn jak samopoczucie bo u mnie do kitu:zawstydzona/y::-(

Hej dziewczynki:-)
Chciałam sie tylko zameldować ze wróciliśmy z Adasiem do domku.
Potem wam wszystkim poodpisuje,dzis opisze tylko mój poród i ostrzegam ze to nic przyjemnego:no:kto nie chce niech nie czyta,ale mi sie zrobi lepiej jak to z siebie wyrzuce:-(

Witam
Staram się wygospdarowac trochę czasu na BB , ale jakoś kiepsko mi to idzie, jeszcze niee doszłam do siebie po tym wszystkim i chyba prędko nie dojdę. Wszystkim rozdwojonym gratuluję, a 2w1 życzę krótkich mało bolesnych porodów i krótkiego oczekiwania na skarby. Terminy porodów postaram się uzupełnic jutro rano, nadrobienie tylu stron wymagało nie lada wysiłku, mam już chyba wszystko na kartce , więc tylko pozostaje wpisac gdzie trzeba.

Pozdrawiam wszystkie sierpniówki.

Witam i przesylam gorace buziaczki...

Kasiu- termin mam na 31sierpnia.

Wczoraj bylam u lekarza i dowiedzialam sie ze bede miec cc.... wiec juz szykuje torbe dla siebie i mego malenstwa:tak: Moje Szczescie jest zle ulozone i w poniedzialek mam sie stawic w szpitalu a we wtorek.... prawdopodobnie bede juz mamusia..;-):-D juz sie nie moge doczekac mojego szkraba i meza ktory bedzie trzymal na rekach nasze malenstwo...
Dziewczyny jak Wy znosicie te upaly?? szczerze mowiac ja nie spalam cala noc bo bylo mi strasznie duszno... teraz tez nie bardzo mi sie chce byc w lozeczku...:-(

Bzi...

Witaj Mika, my się jeszcze nie znamy , więc witaj podwójnie. Współczuję Ci bardzo samopoczucia. Do wtorku nie daleko, więc odliczaj , szybko Ci zleci. Trzymam kciuki.

Za resztę dwupaków oczywiście też trzymam kciuki.

Magdo milo mi ze mnie odpisalas. Wiem ze do wtorku juz niedaleko ale jestem tym bardzo przejeta... mam tez oczywiscie mnostwo obaw czy wszystko bedzie dobrze ze mna i z moim syneczkiem...:tak:

reklama
hej
ja sie melduje 2w1. Mam wrażenie że jeszcze długo tak zostanie bo jakoś żadnych oznak porodowych nie ma...tylko czasami mały skurczyk no ale to nic szyjka nie skrócona i tego sie najbardziej boję !!!

Kasia Limonka a jak u was??

Kira fajnie że już po wszystkim ciesz sie teraz swoim maleństwem!!

Naur Magda25 fajnie że jeszcze o nas pamiętacie hihi, pozdrowienia dla Madziary

miłego dnia

Do góry