reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

lidka co do biegunki to ja mam raczej w ta druga strone.w dodatku opycham sie jakimis ochydztwami bo tak mnie do nich ciagnie.i powiem szczerze ze ja juz dwukrotnie probowallam tego paskudnego olejku i nawet nie dalam rady sie latwiej zalatwic[sorka za szczegoly]

reklama
Lidka ja nie wiem czy to przepowiadacz:baffled:mam ją od jakichs 2 tyg.z przerwami-u mnie zadne objawy sie nie sprawdzaja:-D
Aaaneta u nas czekaja 10 ale to i tak jak beda miejsca:baffled:a słyszałam ze masaż szyjki bardzo boli,może mnie też czeka:szok:

Aaneta ja tez czuje że bede miała wywoływany może jutro lekarz zrobi mi masaż i samo się ruszy oby, też się boje o małego tu wszystkie sie boim żeby wszystko było ok, ja właśnie wróciłam z wc i mnie troche przeczyściło:zawstydzona/y: zawsze miałam z tym problem ale zauważyłam że ostatnio prawie codziennie odwiedzam w tym celu wc:zawstydzona/y: niemam pojęcia czy to jakiś objaw bo tu dziewczyny miały i nic. Trzeba wierzyć że będzie dobrze!
Kira poprostu tylko Cię podziwiać życze zeby to było w godzinach a nie dniach zebys niemusiała tyle czekać ja coś czuje ze zostane tu ostatnia....

Ja marzę o tym by mi lekarz tak jutro wymasował zeby zaczeło sie cos dziać już nieodbieram telefonów od rodzinki bo mnie... tylko jak mama dzwoni i mąż

natalka- ty urodzisz ok, a moj sie spoznia chyba specjalnie po to zebysmy sobie moglby pogadac po porodzie razem w szpitalu :-D:-p;-)

Co do telefonow i pytan "i jak?" albo ' a ty jeszcze?" to mnie to nie denerwuje. Wiem , ze ludzie sie z serdecznosci pytaja, ale tescie juz przeginaja.... Kilka razy dziennie dzwonia i pytaja "i jak?" wiec moj Adam powtarza, ze damy znac jak wyruszymy do szpitala od razu...tylko ze to do nich nie dociera....

Ciekawe czy się spotkamy w szpitalu;-):-):tak::-D
ja to już sama niewiem co mam myslec o tym wszystkim,
telefony ok ale rodzinka potrafi dzwonic kila razy dziennie z tym samy pytaniem i do męża pracy też.

lidka-co do telefonów to ja tez tak mam kazdy chce wiedziec kiedy a my same nie wiemy kiedy prawda? kazda z nas czeka jak na zmiłowanie:tak::tak:
ja swoim powiedziałam ze jak dalej beda mnie tak denerwowac to dostaną dopiero znac jak sie urodzi a nie jak sie zaczną bóle
no i sie wszyscy zamkneli bo ile mozna tego słuchac:tak:
kira24- to prada biedne ale szczesliwe moze bóg nam to wynagrodzi w lekkim i szybkim porodzie:-):-D
natalka25- zycze ci aby ten jutrzejszy masaż ci pomógł i dzidzia wreszcie wylondowała na twoim brzuszku:-):-D a co do płci dziecka to spodziewam sie córeczki bo na wątku pytałas:-D:-D
aaaneta23- spróbój soku z buraków imi pomaga wczoraj wypiłam małą szklanke bo juz wiecej nie miałam i powiem ci szczerze ze tak jak miałam zaparcia tak odrazu mnie przeczysciło i zaczełam miec bóle co prawda w nocy mineło ale przez cały dzien miałam najwidoczniej za mało tego soku ale jeszcze dzis kupie i wiecej wypije spróbój moze tobie tez pomoże

Pinka dziękuje ja Tobie też życze zeby jak najszybciej maluszek wylądował na Twoim brzuszku oby to dla Nas wszystkich byla kwestia dni moze godzin:tak:

reklama
Hej dziewczyny.
pisalam przedwczoraj ze mam skurcze. przeszly po kapieli ale wrocily w nocy.
Takie od krzyza na brzuch i pachwiny.Nad ranem przerwa i Wczoraj juz od ok 10:00
najpierw bol jak na okres potem bole krzyza i parcie malenstwa:sick:. Brzuch myslalam ze juz mi bardziej nie opadnie a tymczasem prawie wisi mi miedzy nogami:eek:
Wieczorem skurcze mialam delikatne co 5 min. potem co 3min. .Wykapalam sie i znowu byly co 3 min. W nocy nie przeszly a jak wstalam to okropny bol brzucha , spojenia i krzyza:no:
Juz mam dosc:wściekła/y: Widze ze u mnie bedzie powtorka z Naur.
Dzisiaj na USG ide jeszcze.

Gratulacje dla nowej mamusi:-)!

Do góry