reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

czesc dziewczyny

ja tak mysle ze moz cos sie juz zaczyna dziac bo juz od dwoch godzin brzunio i plecki pobolewają wiec może.......:tak::-D albo to znów falszywy alarm:sick:
kira-moze twoje serduszko niedługo opósci swoje M1 chociaż rozumiem twoją niecierpliwosc ja w sumie mam termni na sobote a tez sie stresuje:eek::sorry2: zycze tobie wytrwałosci i przesyłam duzo pozytywnej energii:-D:-)
natalka25-spaceruj spaceruj ile wlezie ja ez tak robie bo chociaż cięzko jest to jak siedzę to jest jeszcze gorzej:baffled:
janbor-nie martw sie ty na niedziele a ja na sobote:-):-)
kumpela wczoraj powiedziała mi abym napiła sie soku z buraków to przeczyszcza jelita i napewno mnie ruszy bo ja i kilka jej koleżanek ruszyło wiec spróbuj
ja tez tak wczoraj zrobiłam no i toalete dwa razy zaliczyłam:-):-) no i teraz mam takie pobolewania mam nadzieje ze to to a jak nie to jeszcze sie napije h hi
naur- ja tez jz bym chciala aby cos mi cycka ciągneło :-):tak: super ze masz juz malenstwo obok siebie:-):tak:

dziewczyny ostatnio zauważyłam ze dużo mamusiek przenasza ciąże a zwłaszcza na forum :-):tak: czy to jakies fatum czy co??

zaraz strzele sobie kompiel i pomasuje troche brzunio może sie bardziej rozkreci..............

cmokasy dla was i bądzcie silne:-)

reklama
Pinka bardzo możliwe że cos u Ciebie ruszy:tak:trzymam kciuki
U mnie znowu fałszywy alarm:-(powoli mam dość tego kurczenia bezproduktywnego;-)ile można...
A ja niedługo śmigam do rodzinki,wiec pewnie dopiero wieczorkiem do was zajrzę:-)

kira24- oj to ci sie nie dziwie robaczku ze jestes juz zmeczona a termin na wywołanie masz wyznaczony?
bo nie wiem czy rodzisz w polsce czy za granicą?

W polsce
W niedziele mam sie zgłosic do szpitala jak beda miejsca i biora mnie na patologie i wywołanie,albo w poniedzialek,albo wtorek.....zależy kiedy będą miejsca:baffled:
Ale licze na to że mój synek postanowi wyjść sam,bez pomocy lekarzy:tak:zobaczymy.

kira24- zyczę ci tego z całego serca :-):-):-) a co do imienia twojego synka to ma takie samo jak mój przyszły maż:-):tak: Adas............

ja bede rodzic za granicą i tutaj jezeli nie urodze w terminie to we wtorek mam masaż szyjki macicy a jezeli to nie pomoże to po tygodniu juz oststeczne wywołanie:baffled:

Dzieki Pinka:tak:
W Polsce niestety wszystko wygląda troszke inaczej:baffled:
Ale jestem dobrej myśli:tak:
Pożegnam sie i będę wieczorkiem.Pa kochane:-)

hejka!
od wczoraj jesteśmy w domku i mamy mały rozgardiasz Ewa jest strasznie zazdrosna i na sekunde nie można jej spuścić z oka bo zaraz biegnie do Lenki z zamiarem bicia :baffled:
ale musi oswoić się z nową sytuacją ciekawe tylko jak ja dam sobie razde jak zostane sama z nimi :szok:

sam poród był błyskawiczny do szpitala trafiłam ok.16 zarejestrowałam się o 17,30 byłam na porodówce z bólami co 3-4 min. ale bardzo leciutkimi cały czas gadalismy śmieliśmy się poprostu jeden wielki kabaret dopiero o 17,30 jak przebili mi pęcherz zaczeło boleć juz nie na żarty ;-) przy trzecim partym NASZ DRUGI SKARBEK wyladował mi na brzuchu :-D było tak szybko ze personel się tego nie spodziewał i wyszło tak że przy samym rodzeniu była tylko położna i jak już Lenka leżała na brzuchu położna krzyczała na lekarza i pielęgniarki od noworodków że już :-Di dopiero wtedy wszyscy się zlecieli :-)
pierwsza noc w domku dziewczynką mineła super ze mną troszke gorzej nie mogłam spać strasznie mnie ciągneły szwy i nie wytrzymałam pojechałam dziś ok. południa do szpitala i mi zdjeli dwa szwy a został jeszcze jeden ;-)ale on mi już nie przeszkadza i normalnie sobie chodze :-)+

a teraz już uciekam wpadne w wolnej chwili

reklama
Do góry