reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

czesc dziewczyny

ja tak mysle ze moz cos sie juz zaczyna dziac bo juz od dwoch godzin brzunio i plecki pobolewają wiec może.......:tak::-D albo to znów falszywy alarm:sick:
kira-moze twoje serduszko niedługo opósci swoje M1 chociaż rozumiem twoją niecierpliwosc ja w sumie mam termni na sobote a tez sie stresuje:eek::sorry2: zycze tobie wytrwałosci i przesyłam duzo pozytywnej energii:-D:-)
natalka25-spaceruj spaceruj ile wlezie ja ez tak robie bo chociaż cięzko jest to jak siedzę to jest jeszcze gorzej:baffled:
janbor-nie martw sie ty na niedziele a ja na sobote:-):-)
kumpela wczoraj powiedziała mi abym napiła sie soku z buraków to przeczyszcza jelita i napewno mnie ruszy bo ja i kilka jej koleżanek ruszyło wiec spróbuj
ja tez tak wczoraj zrobiłam no i toalete dwa razy zaliczyłam:-):-) no i teraz mam takie pobolewania mam nadzieje ze to to a jak nie to jeszcze sie napije h hi
naur- ja tez jz bym chciala aby cos mi cycka ciągneło :-):tak: super ze masz juz malenstwo obok siebie:-):tak:

dziewczyny ostatnio zauważyłam ze dużo mamusiek przenasza ciąże a zwłaszcza na forum :-):tak: czy to jakies fatum czy co??

zaraz strzele sobie kompiel i pomasuje troche brzunio może sie bardziej rozkreci..............

cmokasy dla was i bądzcie silne:-)

reklama
Pinka bardzo możliwe że cos u Ciebie ruszy:tak:trzymam kciuki
U mnie znowu fałszywy alarm:-(powoli mam dość tego kurczenia bezproduktywnego;-)ile można...
A ja niedługo śmigam do rodzinki,wiec pewnie dopiero wieczorkiem do was zajrzę:-)

kira24- oj to ci sie nie dziwie robaczku ze jestes juz zmeczona a termin na wywołanie masz wyznaczony?
bo nie wiem czy rodzisz w polsce czy za granicą?

W polsce
W niedziele mam sie zgłosic do szpitala jak beda miejsca i biora mnie na patologie i wywołanie,albo w poniedzialek,albo wtorek.....zależy kiedy będą miejsca:baffled:
Ale licze na to że mój synek postanowi wyjść sam,bez pomocy lekarzy:tak:zobaczymy.

kira24- zyczę ci tego z całego serca :-):-):-) a co do imienia twojego synka to ma takie samo jak mój przyszły maż:-):tak: Adas............

ja bede rodzic za granicą i tutaj jezeli nie urodze w terminie to we wtorek mam masaż szyjki macicy a jezeli to nie pomoże to po tygodniu juz oststeczne wywołanie:baffled:

Dzieki Pinka:tak:
W Polsce niestety wszystko wygląda troszke inaczej:baffled:
Ale jestem dobrej myśli:tak:
Pożegnam sie i będę wieczorkiem.Pa kochane:-)

hejka!
od wczoraj jesteśmy w domku i mamy mały rozgardiasz Ewa jest strasznie zazdrosna i na sekunde nie można jej spuścić z oka bo zaraz biegnie do Lenki z zamiarem bicia :baffled:
ale musi oswoić się z nową sytuacją ciekawe tylko jak ja dam sobie razde jak zostane sama z nimi :szok:

sam poród był błyskawiczny do szpitala trafiłam ok.16 zarejestrowałam się o 17,30 byłam na porodówce z bólami co 3-4 min. ale bardzo leciutkimi cały czas gadalismy śmieliśmy się poprostu jeden wielki kabaret dopiero o 17,30 jak przebili mi pęcherz zaczeło boleć juz nie na żarty ;-) przy trzecim partym NASZ DRUGI SKARBEK wyladował mi na brzuchu :-D było tak szybko ze personel się tego nie spodziewał i wyszło tak że przy samym rodzeniu była tylko położna i jak już Lenka leżała na brzuchu położna krzyczała na lekarza i pielęgniarki od noworodków że już :-Di dopiero wtedy wszyscy się zlecieli :-)
pierwsza noc w domku dziewczynką mineła super ze mną troszke gorzej nie mogłam spać strasznie mnie ciągneły szwy i nie wytrzymałam pojechałam dziś ok. południa do szpitala i mi zdjeli dwa szwy a został jeszcze jeden ;-)ale on mi już nie przeszkadza i normalnie sobie chodze :-)+

a teraz już uciekam wpadne w wolnej chwili

reklama
Do góry