reklama
tu jest link do tego żelu
MUSTELA 9 M-CY poporodowy regener. żel do ciała (220877480) - Aukcje internetowe Allegro
MUSTELA 9 M-CY poporodowy regener. żel do ciała (220877480) - Aukcje internetowe Allegro
Luxik
:)
Kasia no ja myslalam ze tylko ja wcinam wszystko i mam wyrzuty sumienia, jak jamochlon, odkurzacz, i to od niedawna, takze co tam sie bedziemy martwic, potem kremem zaczniemy sie obsmarowywac , maly sporcik przy bobasie i zobaczysz jakie laski bedziemy, do tego dietka przymusowa, bo" to" zaszkodzi "tego" nie wolno....itd...
hehe Ola nio masz racje poznej bedziemy sie martwić,bedziemy podawaly wymiary poporodowe,wtedy to bedzie walka o missa po tym żelu to bedziemy jak modelki,zgrabne,jędrne,bez cellulitu i rozstępów,dziewczyny z okladek:-)
ide juz sppac bo zaraz skoncze to opakowanie toffifee
ide juz sppac bo zaraz skoncze to opakowanie toffifee
reklama
Luxik
:)
Hahahah dokladnie , potem to bedzie PRAWDZIWA walka o tytul miss.....haha dobre, prawdziwa prawda Kasia.
A co ty sie tam taka koncowka tofifi martwisz Kasia??ja bym sie nie martwila, jak smakuje to jedz , potem juz bedzie za pozno:--(
Jeszcze raz dobranoc
A co ty sie tam taka koncowka tofifi martwisz Kasia??ja bym sie nie martwila, jak smakuje to jedz , potem juz bedzie za pozno:--(
Jeszcze raz dobranoc
Podziel się: