reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ok zakodowałam,nie krem tylko żel:-D:-Djak tylko rusze pupcie z domu to zakupie sobie:-)a o dopiero po porodzie si maziać czy jeszcze przed mozna?:happy:

reklama
Kasia moim zdaniem jak wskazuje nazwa "poporodowy" należy sie nim smarować po porodzie :tak: ale ma taki śliczny brzoskwiniowy zapach ze czasami dla poprawienia humoru moze sie przed porodem nim wysmarować :tak:

Kasia no ja myslalam ze tylko ja wcinam wszystko i mam wyrzuty sumienia, jak jamochlon, odkurzacz, i to od niedawna, takze co tam sie bedziemy martwic, potem kremem zaczniemy sie obsmarowywac , maly sporcik przy bobasie i zobaczysz jakie laski bedziemy, do tego dietka przymusowa, bo" to" zaszkodzi "tego" nie wolno....itd...

nie no bede się maziać po porodzie,o ile z tych wrażeń nie zapomne:-D
ok ja tez uciekam do łóżeczka,życze wszystkim spokojnej nocy no i czekamy na kolejne szczęśliwe rozdwojenia:tak:

hehe Ola nio masz racje poznej bedziemy sie martwić,bedziemy podawaly wymiary poporodowe,wtedy to bedzie walka o miss:-Da po tym żelu to bedziemy jak modelki,zgrabne,jędrne,bez cellulitu i rozstępów,dziewczyny z okladek:-)

ide juz sppac bo zaraz skoncze to opakowanie toffifee:sorry::-D

Dzieki za zdjecie Raabit, czyli to ten sam ktory widzialam w aptece, tylko o wiele tanszy:szok::szok:, hmm...moze na allegro zamowie

Pa kobitki, slodkich snow.

reklama
Hahahah dokladnie , potem to bedzie PRAWDZIWA walka o tytul miss.....haha dobre, prawdziwa prawda Kasia.

A co ty sie tam taka koncowka tofifi martwisz Kasia??ja bym sie nie martwila, jak smakuje to jedz , potem juz bedzie za pozno:-:)-(

Jeszcze raz dobranoc

Do góry