reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Syska dosonale, niech czyta! Ja mam wielką pomoc w Maćku i to jest nieocenione!!
No może faktycznie lepiej do czwartku, po co ją wyciągać jak sama nie chce?

Gosia ja nie wiem, bo mi nie puchną. Ale są kremy i żele na opuchnięte nogi, niech w aptece popyta.

Raabit niegdy mimo wszystko nie wiadomo. Urodzić możemy nawet dzisiaj jeszcze, hihi..

Ja tymczasem idę sie przespać. Papa!

reklama
znowu musiałam sobie zrobić kakao,żeby mała sie poruszała troche,bo od rana cisza w brzuszku...ech,wymagająca ta moja córa,hihi

Naur ja wiem ze nigdy nie wiadomo kiedy któraś z nas urodzi :tak: to tylko mój mąż uważa, że skoro mam termin na 10 sierpnia to urodze 10 sierpnia :-D hihihihi ale to facet wiec mu wybaczam takie myslenie :tak:

Naur,bardzo sie ciesze,ze czyta dużo,ale w sumie to tylko teoria, Twój mąż zna się na pielęgnacji także od strony praktycznej,a praktyka najważniejsza;-).

Syska nie martw sie nasi mężowie też szybciutko nabiorą wprawy :tak: mój już sie wykłóca, że ma większą ręke i ma zamiar kąpać malucha :tak::szok: ja nie protestuje bo bardzo sie ciesze że chce się włączyć w pielęgnacje dzidzi i że sam sie do tego garnie :tak:

masz racje raabit,oby ten entuzjazm pozostał jak najdłużej:-),ja już ustaliłam z moim,że bedziemy dzidzę kapać razem,bedzie to taki nasz wspólny rytuał,hihi

czesc kobitki.
u mnie noc przespana,ale obudzilam sie jak zwykle zlana potem:confused2:rano była swietna pogoda a teraz znowu jest duszno...oszaleć można:wściekła/y:

wiesci od dziewczyn dalej nie ma...szkoda..:-(
ide prac kolejne porcje ciuszkow a pozniej moze wybiore sie do mamy:tak::happy2:

Gosia*** na opuchliznę dieta bezsolna i duużo surówek z surową pietruszką i selerem. Powinno pomóc jesli nie , to niech ta kolezanka zasuwa do gina , bo to może byc początek zatrucia ciążowego.

A ogólnie to wstałam , zjadłam i moge powiedziec , że mi lepiej. Pospałam godzinkę razem z Weroniką tzn , każda z nas oddzielnie. Ta godzinka zdzialała cuda, no ale nie przechwalam. zaraz wraca mąz z pracy, więc trochę zajmie se małym łobuzem , a ja w tym czasie może jednak zrobię to pranie.

reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady dotyczące spuchniętych nóg:tak::-)na Was zawsze można liczyć:happy2:pozdrowienia od koleżanki:-D:tak:

Do góry