reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witaj elis !!!:-)
Nie martw się tu prawie wszystkim coś dolega:tak:to już chyba ten czas:-Dja mam bóle podbrzusza i krzyży takie że po nocach nie śpię:szok:torba spakowana już 2 miesiące prawie bo mam skróconą szyjkę i rozwarcie:szok::wściekła/y:ale jakoś jeszcze się trzymam:tak:
Z tymi nerwami to rzeczywiście coś jest bobyliśmy z mężem u znajomych dziś:tak:i całą drogę go "szkoliłam"że robi coś nie tak...:wściekła/y::zawstydzona/y:a on na to z zupełnym spokojem:"Oj Ty już chyba niedługo urodzisz":szok::-DPozdrawiam

Rany!!!! ale zla jestem!!! napisalam i mi wszystko zniknelo@@@#¼½¼:wściekła/y::wściekła/y::-(

Jeszcze raz..........................................

Hej elis18 objawy o ktorych piszesz to podobne do tych ktore mamy my wszystkie:tak:, odnosnie nerwow to tez zapisuje sie do "klubu", czasami dziwie sie jak moj man to znosi, a najbardziej zla jestem sama na siebie, bo nie chce byc taka a samo jakos tak wychodzi-:wściekła/y::wściekła/y:, glupie hormony!!! A ostatnimi czasy to juz wogole jakos wyjatkowo nerwowa jestem:sick:

> Antylopka
Powiedzcie mi, czy to prawda, że dzieci w ostatnich dwóch miesiącach ciąży nogą nawet podwoich swoją wagę?
Tez cos takiego slyszalam, ale nie wydaje mi sie zeby to byla prawda we wszystkich przypadkach .
Super pomysl z tym albumem!!!

Ja mam wizyty co tydzien, kase tylko zzeraja i tyle, na opieke nie moge narzekac bo jest idealnie, ale kosztuje calkiem sporo:szok::szok::szok:, ostatnio jak mi wystrzelili z cena za porod to tak zastanawiam sie skad my tyle kasy wezmiemy??:confused::confused::confused:, fakt ze potem kasa chorych zwraca, ale najpierw trzeba zaplacic a na zwrot czeka sie okolo miesiaca:nerd:

nie wiem dokladnie,( bo to zalezy co beda ze mna robic) , ale okolo 3000 euro, znieczulenie 300 euro - za to kasa chorych mi nie zwroci:-(, troche mnie to wszystko przeraza

czec kobitki!
ale zescie sie rozpisały,miałam co nadrabiac :-)
ja juz po weselu,było średniawo no i czasem troche smiesznie wpadki panstwa mlodych)

dziewczyny u was to juz naprawde wszystko tak wyglada jakby porod byl tuż tuż...u mnie narazie cisza,ale dzis zaczelam sie przejmowa czym innym,bo oprocz zawalonego nosa,przez ktry ledwo dycham to dzis mnie strasznie boli gardło i mam kaszel i jak kaszle to cała tchawica mnie boli,kurcze zaprawilam się,a nie wiem co moge brać na to:-(jutro chyba rano ide do lekarza bo mecze i siebie i Mała.

Ola strasznie drogi ten porod u was,ale na szczescie ze wam pozniej zwracaja...choc troche to diwnie zorganizowane.

ide na kolacyjke,pozniej cos napisze

tutaj caly ich system jest dla mnie chory, leczyc sie moga tylko ci ktorzy maja kase, a kiedy nie masz to chorujesz, do tego dentysta jest 100%platny i kazdy specjalista bez skierowania tez, a z tym porodem to juz wogole mnie zabili.

Kasia
a coz to za chorobsko ci dopadlo??

Hej dziewczynki :-)
Witam nową sierpnióweczke Elis18 :tak: napisz coś wiecej o sobie :-)

Antylopka to bardzo możliwe ze maluch potrafi bardzo dużo przybrac na wadze :tak: znam to z własnego doświadczenia :tak: mój mały w maju ważył 1007g a 4 tygodnie później w czerwcu ważył 2.270g :szok: czyli przybrał na wadze ponad 2 razy! :szok::tak::happy: lekarz mi powiedział, ze on może jeszcze dużo więcej przybrać w ciągu tego miesiaca! dlatego jestem ciekawa co mi powie we wtorek!:confused: tylko troche sie martwie jak ja urodze takiego klopsika? :szok: przecież on mnie rozerwie! :-:)szok:

Gosiu bardzo dobrze, że przespałaś dzisiaj noc spokojnie! oby tak dalej! :happy: trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki :tak:

Ola jestem w szoku ile u ciebie kosztuje poród! :szok::-( ale rozumiem, że tych cen nie można porównywać do naszych polskich zarobków? :-D

Kasiu idź koniecznie do lekarza! a jeśli bardzo boli gardło to najlepiej płukać wodą z solą i pić dużo wapna z witaminą C! :tak: takie miałam zalecenie jak sama miałam problemy z gardłem :tak:

Ola,to rzeczywiście bardzo nieciekawie jest u Was,ja sie denerwuje,ze mam wizyty co dwa tygodnie i chciałabym juz przestać wydawać tyle kasy na gina,ale co tydzien...A z tym porodem to też nieciekawie...Nawet jeśli kase Wam zwracają,to najpierw trzeba ją mieć lub znaleźć,wspólczuje.

reklama
Syska nie wiem jak ty ale ja za wizyte z usg płace 80zł :wściekła/y: jeśli teraz bede musiała chodzić co tydzień to też mi sie to nie uśmiecha :szok::no::-( do tego jeszcze poród rodzinny jest płatny chyba 250zł czyli teraz sporo kasy pójdzie na lekarzy :wściekła/y::sorry::shocked2:

Do góry