reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

NAUR szkoda ze masz krótką pamięć. Ja ja do was dołączałam kazałaś mi wyłączyć CAPS LOCK bo podobno utrudniało czytanie. Do li_monki nic nie mam - Ty zadałaś jej to pytanie. Nie wiem dlaczego uważasz się za naczelną matronę- ustalasz zasady, mówisz co jest na temat. Na mnie to wrazenia nie robi.............

reklama
A skoro sobie szczerze rozmawiamy - nie rozumiem dlaczego zmuszasz wszystkich ciągle do oglądania twojej córki? Nie jesteś tu jedyną matką, ale żadna inna tego nie robi. Madziara ma 3 pociechy, a jej Monisia też chyba niezły łobuziak. Pomyśl, gdyba każda z nas zamiesciła zdjęcie kogoś bliskiego- to album by wyszedł a nie forum. Marianna też jest, ale nie na pół strony.
Masz jedno dziecko i mam wrażenie, że uważasz sie za doświadczoną. Wszystko mówisz tonem nie znoszącym sprzeciwu. Dla mnie jedynym autorytetem jest tu Madziara.
NIe czepiam sie wszystkich dookoła tylko mówię prosto z mostu, gdy coś mi nie pasi

Oj ale sie zrobiło nie miło :-(jeszcze nowa sierpniówka pomysli ze nie warto czytać naszego forum bo tu same kłótnie! :szok:

Chciałam tylko obiektywnie napisać, ze jak dziewczyny wymieniają sie informacjami, która gdzie studiowała i do jakiej knajpy po zajęciach chodziła to nikt sie nie czepia! ale jak nowa li_monka napisała coś o zakupach to od razu atak! troche wiecej tolerancji i znowu bedzie miła atmosfera!
Myśle Sylwia, ze troche za ostro reagujesz ale to oczywiscie moja subiektywna ocena :tak:
Proponuje skończyć dyskusje bo przecież w naszym stanie nie można sie denerwować :tak:

Sylwia!!!!!!! z tym zdjeciem to już przegięcie! każdy ma prawo wkleić to co mu sie podoba! 5 suwaczków i inne cuda! ja gdybym miała już jedno dziecko też bym wkleiła jego fotke! dlaczego czepiasz sie takich rzeczy? masz chyba dzisiaj zły dzień dlatego proponuje relaksacyjną kąpiel :tak:

:szok::szok::szok::szok::szok:ależ tu atmosfera!!!!!:surprised::surprised::oo::oo::hmm:

Uważam że forum jest po to żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie na różne tematy:tak:nie zawsze musimy się zgadzać ze sobą ale DLA MNIE każda informacja jest cenna:tak::-)w końcu każdy ma prawo pisać co myśli-wolność słowa hihi:tak:;-):-)

a z tym zdjęciem...szczerze mówiąc nie rozumiem:no::eek: naur fajnie popatrzeć na takiego łobuziaka-masz się czym pochwalić córcia super!!!:tak:
:szok::szok::szok:a pomyśleć że chciałam wkleić zdjęcie swojej córki:szok::szok::szok:

Miłego wieczoru dla was i waszych bobasków:-)

Hehe przygotujcie sie mamuśki:-) Takie zadziorne charakterki mają lewki. Moja córa to chyba panna będzie. Bo 2 lwy w domu to uuuuuuuuuuuuuuu

Sylwia ja mam nadzieje, ze mimo wszystko moje lwiątko bedzie miało więcej cech charakteru po mamusi i tatusiu :tak:
Moja teściowa jest lwem i niestety nie mam o niej najlepszego zdania :no::wściekła/y::szok:

Cześć z wieczora :-)
Dziękuję za miłe przyjęcie - będę do Was pisać i chętnie wymieniać się informacjami w końcu to publiczne forum i można pisać to co się chce - oczywiście w miarę na temat (ale to w końcu wątek ogólny ;-)).
Magda sierpień - to jesteśmy prawie sąsiadkami :-D
Raabit - chcę rodzić na Zaspie, robiłam dokładny wywiad i doszłam do wniosku że tam jest najlepsza opieka położnicza i neonatologiczna (najlepszy oddział noworodkowy na pomorzu), jestem już zdecydowana, teraz zostało mi jakoś załatwić sprawę z zzo - trzeba tam przejść kwalifikację na jakiś czas przed porodem...
Naur - twoja córeczka jest śliczna :tak:

reklama
li_monka z tego co wiem to jak coś sie dzieje z maluchem to wiozą go właśnie na Zaspe bo tam jest najlepszy oddział dla noworodków i super sprzęt :tak: ale mam nadzieje, ze żadnej z nas nie bedzie to potrzebne :tak: ja będe rodziła w Gdyni i tam też jest potrzebna kwalifikacja, za która sie płaci 50zł.
Nie wiem ile kosztuje poród rodzinny?

A czy to prawda, ze w niektórych szpitalach za zzo trzeba płacić? jak to jest? myślałam, że to darmowa usługa :szok:

Do góry