reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

GOSIU tak to jest, że niektórzy robią łaskę, że pracują............Nawet kasjerki w sklepach........ Ale trzeba być pewnym siebie i się nie dać!!!!!!!!!!
Ja majtki jednorazowe nabyłam. Ktoś na forum mówił, że w jakimś szpitalu tylko takie pozwalają. A chodzić z megapodpaską bez majtek............... Zapomnisz, dasz większy krok i hop wypadnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

reklama
Acha i zapomniałam napisać, ze w nocy miałam takie skurcze, że myślałam że pojadę do szpitala. Na szczęście przeszło. Ale jak tak dalej pójdzie to chyba wakacje spędzę w szpitalu :(

Madziara wiem co czujesz!!!!! Moja choroba polega na tym, że mam kłopoty z mowa. Gdy ide na zakupy, to muszę z kimś. I tu zaczyna się piekło.......... idę wtedy gdy ten ktoś ma ochotę. Gdy proszę np siostrę, by zapytała o inny rozmiar bluzki, która jej się nie podoba a dla mnie jest super-ona nie robi tego i wychodzi ze sklepu, dostaje ataku wsiekłości. Ode mnie to faktycznie nic nie zależy!!!!!!!!!!!!Ostatnio cała rodzinka mówiła,że mam kupić łóżeczko jasne a nie teak. Dlatego większość zakupów dla niuńki robiłam przez internet. Nikt mi nie rządził.
Słyszę tez takie teksty: gdy nie chcę czegoś zjeść lub długo siedzę przy kompie : zobaczysz, zobaczysz urodzisz kalekę i wtedy będziesz płakać.........................
Ale ja wpuszczam to jednym uchem a drugim wypuszczam - nie ma innej rady:-)Ty też tak rób i rób swoje:-D:-D:-D A te skurcze to pewnie z nerwów.

Ja równiez nie lubie,gdy ktos narzuca mi swoja wole i mowi co mam robic.Tesciowa ciagle mowi,ze nie powinnam nic dla dziecka kupowac,w koncu po porodzie nie mialabym w co corci ubrac,gdybym sluchala takich porad.Dzis tez wysluchalam:wściekła/y:

Ja równiez nie lubie,gdy ktos narzuca mi swoja wole i mowi co mam robic.Tesciowa ciagle mowi,ze nie powinnam nic dla dziecka kupowac,w koncu po porodzie nie mialabym w co corci ubrac,gdybym sluchala takich porad.Dzis tez wysluchalam:wściekła/y:i jestem zla jak na razie

Syska nie denerwuj sie bo szkoda twojego zdrowia! ja już przestałam sie przejmować uwagami mojej teściowej. Jednym uchem wpada drugim wypada. Na szczęście moja mama uważa, ze nalezy troche szybciej zacząć zakupy dla malucha żeby potem nie zostawiać wszystkich zakupów na raz i wydawać kupe kasy. Lepiej to sobie rozłożyć finansowo w czasie :tak: a moja teściowa nawet nie chciała obejrzeć ubranek bo uważała, że to przyniesie pecha i dziecko albo urodzi sie chore albo wogóle nie donosze ciąży :szok: a ja nie wiem jak wogóle można komuś coś takiego powiedzieć :wściekła/y: no ale niektórych rzeczy nie przeskoczymy :no:

dziewczynki to powiedzcie mi jakie w końcu kupić te majtki? bo juz nie wiem :-(

reklama
Raabit nie wiem jak Ty ale ja nie będę kupowała tych jednorazowych majtek, koleżanka powiedziała że kupiła i są strasznie niewygodne gdy dodatkowo jest w nich wielka podpaska także ja zostane przy zwykłych bawełnianych ze szpitala chyba mnie nie wyrzucą

co do zakupów to jak już pisałam zostawiam wszystko na "po porodzie" mój A będzie miał dużo biegania ale myślę że podoła teraz robimy tylko wyprawkę z tych najpotrzebniejszych rzeczy aby nie zapeszać jednak

a właśnie ile czasu spędzacie przy kompie bo ja ciągle mam wyrzuty że za długo siedzę i szkodzi to maleństwu??

Do góry