reklama
Maniek&Maniek
Początkująca w BB
Rubeo nie naciska, ale przymila się łasi, zaczyna w szczególny sposób głaskać, dotykać. Doskonale wiem na co ma ochotę i aż mnie na płacz bierze, że ja nie mam ŻADNEJ ochoty, bo zdaje sobie sprawę, że on też ma potrzeby.
My do delikatnej zabawy wrocimy po Wielkanocy ;-) nie mialam duzych potrzeb podczas ciazy i zakazy od lekarza tez byly ale o dziwo wchodze w 8 miesiac, czuje sie swietnie poza szybszym oslabieniem no i wracaja erotyczne sny i coraz wieksze checi. Czekamy do 35 tc i wracamy do wspolzycia.
B
Babson
Gość
Ja również
ja stety lub niestety mam libido chyba najwieksze w swoim zyciu... właśnie teraz, w drugiej ciąży.. moj facet ma mnie dosyć... już nie mówie o seksie codziennie... ja go potrzebuje kilkakrotnie w ciągu dobry !
pierwszą ciąże miałam zagrozoną.. jedyny orgazm, ktory mogłam przeżyć to ten podczas snu.
teraz nie mam przeciwskazań. Mimo że utyłam tu i tam, czuję się najseksowniejsza kobietą na świecie !
moj P. niestety daje się namowić na 4-5 razy w tyg, co boli mnie do tego stopnia, że zadowalam się sama...
w życiu nie chodziłam taka zgrzana !!!
pierwszą ciąże miałam zagrozoną.. jedyny orgazm, ktory mogłam przeżyć to ten podczas snu.
teraz nie mam przeciwskazań. Mimo że utyłam tu i tam, czuję się najseksowniejsza kobietą na świecie !
moj P. niestety daje się namowić na 4-5 razy w tyg, co boli mnie do tego stopnia, że zadowalam się sama...
w życiu nie chodziłam taka zgrzana !!!
reklama
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
Było to bardzo dziwne doświadczenie. A dziecku dopóki żony nie zaczniemy bić, nic nie powinno się stać