reklama
Misiax28 no ok skoro sprawia taką przyjemnosc to niech to robią ale po co to pisac zaraz na forum i robić z siebie nie wiadomo cobeata31 niektórym kobietom taki rodzaj seksu takze sprawia wielką przyjemność
beata31 kogo masz na mysli? kobieta naprawdę kochajaca swojego mężczyznę nie brzydzi się go... metro ma rację moze jeszcze niektorzy nie dojrzali ale to że ty tego nie uznajesz nie znaczy ze mozesz obrażać kobety ktore to lubią... nie rozumiem jak mozna sie brzydzic ukochana osoba
beata31 kogo masz na mysli? kobieta naprawdę kochajaca swojego mężczyznę nie brzydzi się go... metro ma rację moze jeszcze niektorzy nie dojrzali ale to że ty tego nie uznajesz nie znaczy ze mozesz obrażać kobety ktore to lubią... nie rozumiem jak mozna sie brzydzic ukochana osoba
Ja nikogo nie mam zamiaru tu obrażac po prostu wyraziłam tylko swoją opinie na ten temat.I nie zmienie tego zdania ze forum nie jest najlepszym rozwiązaniem .To ze ja nie robie takich rzeczy wcale nie znaczy ze męża nie kocham .A już napewno bym nikomu nie powiedziała co i jak robie z mężem w naszej sypialni.Sorki ale taka jest moja opinia ze zycie z sypialni nie powinno wyjsc za drzwi
B
Babson
Gość
Ja tam daję radę...
reklama
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
Oczywiście U nas to jest na zmianę. Ale wiadomo że najpierw skupiamy się na zaspokojeniu jednego z partnerów, a później przychodzi czas na drugiego
Podziel się: