reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SESJE ZDJECIOWE- ogłoszenia (tylko tutaj)

Tyle lat na forum a nie wiedziałam o takim wątku :-)

Zapraszam na sesje:
-rodzinne,
-dziecięce,
-ciążowe,
-ślubne,
-plenerowe....

Izabela Sasinowska Foto Blog
Home - Izabela Sasinowska Fotografia

banerek625x100.jpg

reklama
Witamy Was :)
Jako Studio Fotografii Artystycznej zapraszam wszystkich Was na naszą stronę Studio fotograficzne Warszawa, zdjęcia komunijne w plenerze, fotograf na chrzest, sesje zdjęciowe, rodzinne - BSstudio.
Realizujemy sesje zdjęciowe rodzinne, dziecięce, reportaż. Miejsc i możliwości jest niezliczona ilość, dostosowujemy się do Naszych klientów.
Tak czy inaczej wszystko znajdziecie na Naszej stronie - portfolio, informacje o sesjach zdjęciowych a także kontakt do Nas :)
pozdrawiamy !
Agnieszka Zaczek agnieszka.zaczek@bsstudio.com.pl
Jacek Szulc jacek.szulc@bsstudio.com.pl

Ja również zajmuję się fotografią okolicznościową. Wykonuję mamom sesje z brzuszkiem, ale także sesje rodzinne i inne okolicznościowe w studiu, w plenerze lub u Was w domu.

Próbki mojej twórczości znajdują się m.in. na FB pod adresem:

Fotografia - usługi w pełnym zakresie | Facebook

Obecnie szukam chętnych mam, które chciałyby wziąć udział w sesji narodzinowej swojego dziecka zupełnie nieodpłatnie, ponieważ chciałabym zadebiutować w tej kategorii fotografii.

Warszawa i okolice!

Kraków, Małopolska

Zapraszam przyszłe oraz świeżo upieczone mamy, a także te z nieco dłuższym stażem na
sesje noworodkowe, niemowlęce, dziecięce

Zachęcam do zajrzenia na moją stronę i bloga
SWEETKID STUDIO

znajdziecie mnie także tutaj: https://www.facebook.com/sweetkidstudio

Sesja może być doskonałym prezentem gwiazdkowym dla młodej mamy lub chrześniaka.
W grudniu świąteczna promocja -20%. Zapraszam!

Kilka moich zdjęć:

attachment.php
attachment.php
asset.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 005.jpg
    005.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 112
  • 008.jpg
    008.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_0749 small.jpg
    IMG_0749 small.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 113
  • last.jpg
    last.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 101
  • _MG_8006.jpg
    _MG_8006.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 128
  • IMG_1105.jpg
    IMG_1105.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 103
Poszukiwane maleństwa do sesji noworodkowej!

Szukam dzieciaczków obojga płci do sesji noworodkowej. W zamian za poświęcony czas oferuję piękną pamiątkę z tego niepowtarzalnego okresu życia. Jeżeli jesteś świeżo upieczoną mamą lub wkrótce spodziewasz się rozwiązania, skontaktuj się ze mną (SWEETKID STUDIO), opowiem Ci o projekcie.

reklama
Serdecznie zaparaszam mamy mieszkajace w Walii na sesje zdjeciowe ciazowe, dzieciece, rodzinne :) wiecej informacji na priv :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 97
  • image.jpg
    image.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 97
  • image.jpg
    image.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 100
  • image.jpg
    image.jpg