reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen maluszkow

reklama
marg - fajne to lozeczko. I duzo zdrowka dla Patryka.
kania - u nas ciut lepiej, ale wciaz ida zeby i jest okropny kaszel. Dzis maz dyzuruje w nocy, bo ja ostatnie 4 nocki dyzurowalam i dzis juz ledwo na oczy widze. Pawel robi pobudki o 6stej rano, ma problemy z zasypianiem, do tego budzenie nocne itd. itp. - nic nowego. A jak u was?

Onesmile zdrówka dla Pawła, mam nadzieję że ten kaszel szybko mu minie a zęby wyjdą na dniach.
U nas różowo nie było i nie jest ale zaczynam się powoli przyzwyczajać, dziś mój dyżur a Oliwia już jedną pobudkę ma za sobą (za dużo wrażeń) więc będzie wesoło ;-)

dziś po bajce na dobranoc poszedł do swojego łóżeczka, zasnął bez problemu, tylko trzeba być obok niego. jestem w szoku, bo myślałam, że będą katusze, zwłaszcza, że zielonglut jest.
tak więc i wam i sobie dobrej nocki życze, choć ja jutro zamiast do pracy po l4 jade. buuuu

reklama
Ones bardzo się cieszę, że u Was jest coraz to lepiej :-)U Nas póki co nie najgorzej, nie je w nocy no chyba że kolacji nie zjada w ogóle.
Teraz jest chora, ale dziś tylko jedna pobudka była,z wysokiej gorączki aż się trzęsła.

Do góry