reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Baska jak by mi Julek 14 godzin przesypial to bym chyba nie wiedziala co z czasem zrobic;-)

Ogolnie sypia srednio 11 godzin w porywach 12 i tyle. Wiem , ze za malo ale po pierwsze nie wiem jak go zmusic a po drugie nie jest zbyt marudny czy cos w tym stylu wiec chybamu wystarcza.

reklama
U nas 12 h to max. Z tego 10 w nocy i ok 2 w dzień (zwykle w 3 drzemkach). Ale ja jestem taki niespioch więc to ma chyba po mnie. Na pewno nie po zawsze niewyspanym tatusiu:-D

Ola śpi około 11-12 godzin i 2 drzemki około godz w ciągu dnia. Ostatnio jest gorzej. Przez zęby nikt w domu nie śpi. Płacze tak głośno, że sąsiadów mogłaby obudzić.

hu, hi u mnie słoneczko już spi. Zbiera siły na jutrzejszy wielki dzień chrzcin!!!!!!

Ps. Patrycjo - trzymaj się dzielnie. Mam nadzieje, że uroczystość się uda i Noemi będzie grzeczna:-D :-D :-D

U nas tak jak u Kasi. Czasami dorzuci jeszcze godzinke, ale rzadko.
Dziś synal dał nam po spać do 7 - szok! (Oczywiście z kilkoma pobudkami)

Dziewczyny, u nas akcja "stoimy bez przerwy". Jak wańka wstańka (taka lalka z ZSRR - może niektóre z Was pamietają:-)). Ja ja kładę - ona wstaje... Wiem że to nieuniknione, ale jak długo trwa ta fascynacja staniem??

reklama
Mati ostatio spi w nocy ok. 11 godzin a w caigu dnia tylko jedna drzemka 90 minut, juz nie chce spac na spacerku, za bardzo go swiat interesuje a po przyjsciu do domku jest taki rozbrykany ze nie wiem jak go wyciszyc zeby spal...buuu a czasem marudka jest...ostatnio przez zabki tez...

Do góry