reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
U nas bez grzania jest 21-22 stopnie ( przy okazji zaoszczędzimy w tym roku na cieple bo na wodzie na pewno wręcz przeciwnie ;D )
Karolek śpi w pajacyku pod lekką kołderką, jak się rozkopie i leży na kołderce to zdaża się że jest odrobinę chłodny (łapki) ale raczej nie zmarźnięty, w sumie my śpimy podobnie tyle że nogi gołe i czasem krótki rękaw czasem długi-zależy jaka piżama

a my mamy wsystkie kaloryfery poskręcane a i tak 23 stopnie oszalec można ....
mały śpi w bawełnianym cienkim pajacu i porzykryty jest cienką kołderką

ja do czasu ciązy spałam w podkoszulkach męża, ale od kiedy karmię preferują takie piżamki z rozcięciami na cyckach

reklama
U mnie wszystkie kaloryfery pozakręcane a temperatura sie trzyma jak głupia na poziomie 24-25. ;-)

Do góry