reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Seks po porodzie ...

reklama
My przeważnie sie "przytulamy" jak dzieci spia ale też nie raz juz było ze w trakcie Kuba zaczął płakać... :/

no najlepiej jest ja w srodku miziania dziecko placze ;d poezja po prostu ;d

my juz tak nieraz mielismy ;d ale na to sa sposoby ^^

miej zawsze jakiegos specjalnego pluszaka na wyjatkowe okazje

najlepiej zeby byl bardzo kolorowy i tylko zeby maly sie nim bawil no wiesz kiedy ;p

robisz glupia mine maly sie usmiecha i kladziesz kolo niego pluszaka i on se z nim gada ;d

pół minuty melodyjnego ciiiiiiiiiiiiii daje nam 6 minut na dokonczenie ;)
Ale my mamy grzeczne dziecko
raz sie zdarzylo ze zamarudzila

dobre rady dajecie tutaj my za tydzien dopiero po wizycie u gina bedziemy mogli zaszaleć o ile bedzie wszystko ok ale chyba tak. ah juz sie doczekać nie moge :D

ja już po wizycie u gina:D:D wszystko jest ok, ładnie mi się zagoiło i mogę śmiało tulac się z M. dostalam receptę na tabletki.... dzisiaj zamierzam sprawdzic jak będzie:p:p heheh nareszcie:p

reklama
Do góry