reklama
Widocznie był to stosunek za późno przerywany ;-) My planujemy jeszcze jedno dziecko, więc nie widzę problemu, chociaż może nie tak od razuJa mam dwojke sporych dzieciakow.Dzieki stosunkowi przerywanemu wlasnie czekam na trzecie...
:-)
U ginekologa to ja już byłam wczesniej 10 dni po porodzie.Coś mi było nie tak obejrzała i przy okazji wyjeła szwy które się niechciały rozpuścic.Od tamtej pory nic mnie juz nie ciągnie tam.Teraz była tylko po coś anty,nie oglądała mnie.Na obejrzenie mam przyjśc po 6 tyg od porodu.Tabletki juz biorę,seksu nie możemy się doczekac.;-)
Wczoraj stuknęło nam 6 tyg. i wybralam sie do gina. Wszystko juz w porzdku, zagoiło sie, moge sie juz za siebie wziac - planuje jazde na rowerze, aerobik, basen... Ciekawe co mi z tego wyjdzie
No i wzięłam recepte na tabl. antykoncepcyjne. Ale jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje na nie... Jakos sie boje, mimo wszystko...
No i wzięłam recepte na tabl. antykoncepcyjne. Ale jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje na nie... Jakos sie boje, mimo wszystko...
edi
mamusia Wojtusia
Po cięciu wustarczy odpocząć 6 tygodni i można powoli uprawiać wszystkie sporty.Ja też już wskoczyłam na rowerek i robię brzuszki,bo po 2 ciążąch rok,po roku ta skóra jest fatalna!!!!
I dalej nie wiem co z anty...a we wtorek idę do lekarza
I dalej nie wiem co z anty...a we wtorek idę do lekarza
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A my pewnie dziś sie poprzytulamy. Na razie będziemy korzystać z prezerwatywek (już mamy) a potem zobaczymy. Ja jeszcze nie byłam u gina ale czuję, że chce sie poprzytulać (jutro mija 5 tyg po porodzie i po pierwszym też tak zaczeliśmy i było ok). Mąż już wie, że na początku musi być bardzo delikatny a jakby coś było nie tak to musi jeszcze zaczekać . Nie mogę się już doczekać wieczoru, kiedy położymy dzieci spać i sami wskoczymy do łóżeczka .
Podziel się: