Adka jaaaa tez chce taka figuree!!!!!!!!!!!!!!!!! na razie zaczelam uzywac termokoncentrat, ktory reklamowala tu Katerinka
zauwazylam, ze nic mnie nie piecze (tak jak tam jest napisane), wiec posmarowalam wiecej no i pieeeeeeekloooooo
ale dzis znowu za malo posmarowalam i nic nie czulam :/ poza tym zaczynam ostro cwiczyc, moze zapisze sie na silownie, ale nie wiem jak bedzie z czasem
takze spokojnie, bede taka jak Ty
a co do nauczycielki, troche ja rozumiem, bo program musi omowic, ale z drugiej strony moglaby spojrzec na Twoja sytuacje. U mnie w maturalnej klasie dziewczyna na poczatku roku szkolnego powiedziala, ze jest w ciazy, nie bedzie podchodzila do matury, tylko chce zdac. No to nauczyciele w sumie dawali jej notatki do domu, tam miala sie uczyc a do szkoly przychodzila tylko na sprawdziany (tez nie wszystkie), zdala, bez matury, ale liceum ma
Katerinka Nikos zdrowy jak ryba, dziekuje :* Dzis przyjezdza kuzynka do nas, bo juz sie nie widzialysmy 3 miesiace, a mieszkamy kawalek od siebie .... w sumie tramwajem to jakies 50 min jazdy, wiec nie ma tragedii
ale jej synek ciagle chorowal, dlatego dopiero teraz sie spotkamy
Niekochana bardzo jest mi przykro, ze i Ty musisz nasz los podzielac
to okrutne, ze faceci w ulamku sekundy potrafia zrobic nam taka krzywde
ja juz jestem dawno po ciazy, wiec ta cala zlosc ze mnie juz uleciala, ale wiem co teraz czujesz ..... wiem, jak bedzie Ci ciezko, gdy ktos zapyta "gdzie tatus?" albo "ojejku, jaki podobny/a do tatusia ..." jest to wkurzajace, ale wiesz co? Lepiej sluchac tych glupot, niz przez reszte zycia zyc w swiadomosci, ze swoje dziecko sie zabilo! Facet pozniej moze odejsc, a kobieta zostaje z ta swiadomoscia, ze dla takiego idioty zrobila cos tak okropnego! Dlatego ciesze sie, ze aborca Cie nie interesuje i ze wychowasz swoja kruszynke! Z jakiego miasta jestes?
Kasia ja tez myslalam, ze juz urodzilas hehe ahhh ten czas niby szybko leci, ale chyba nie w Twoim przypadku, bo mi sie wydaje, ze im czesciej patrze na Twoj suwaczek, tym wiecej dni Ci zostalo do porodu
Najwazniejsze, ze masz wszystko przygotowane, czekamy razem z Toba :*
Dziewczyny tyle pisalyscie .... ja wszystko czytalam, ale nie pamietam co ktora pisala, wiec wybaczcie
Chyba pojde na to USG moje prywatnie, ale bede miala problem ze znalezieniem takiego, bo nawet pani w rejestracji nie wiedziala na jakie konkretnie USG ma mnie zapisac :/ poza tym w pracy ...... dostalam umowe W KONCU! Ale niestety tylko do konca roku ..... teraz nie wiem co robic, mama chyba powoli zaczyna respektowac moj wybor z wychowawczym, bo ostatnio powiedziala "no dobre nawet i te 8 miesiecy "
no nie wiem...... nie mam pojecia co robic
u mnie jest piekna pogoda! az milo sie chodzi po osiedlu
moj ojczym dzis wieczorem jedzie z pracy do Krakowa, wyslali go i kilku innych na pogrzeb prezydenta .... moja Mama tez miala jechac, ale woli siedziec w domu, bo wiecej w tv zobaczy niz tam
a ja jutro pracuje, wiec bede ogladala w domu jak wroce
moj ex WYJECHAL!!!!!!!!
DDDDDDD a wczoraj w pracy .... hmm pamietacie tego "malarza" co u mnie w hotelu remontowal razem ze swoja grupa hotel? Teraz robia nam parking ..... a, ze ja sobie popalam (tak do 5 papierosow dziennie, czasami 1 czasami wcale- od soboty), to musze wyjsc na parking, zeby zapalic, no i ten caly malarz wczoraj do mnie podszedl, zapalil ze mna i troche pogadalismy. Ogolnie jest z Krakowa, ale ze nie ma tam pracy to od roku wynajmuje mieszkanie calkiem blisko mnie
w sumie 3 ulice, ALE ... no wlasnie, okazuje sie, ze on ma 22 lata dopiero
hehe jednego gowniarza (23) sie pozbylam i teraz mam sie brac za jeszcze mlodszego? ehhhh chyba podziekuje
w kazdym razie rozumie mnie bardzo dobrze, bo jego siostra tez wychowuje dziecko sama :/ ehhh co sie dzieje na tym swiecie ?
Dziewczyny zycze Wam milego i slonecznego dnia ..... trzymajcie sie, bo macie dla kogo! :*
Ojejku, dopiero zobaczylam ile napisalam :/ pewnie Wam sie nie chce czytac