reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

asuzanna moja corcia skonczyla 5 ;latek w marcu, ale teraz tez juz mowi ze ex nas nie kocha i sami z kubusiem bedziemy,moze sie to zmieni ta faza pytan
wiecie co wlasnie odpisuje na zyczenia na naszej klasie,nigdy w zyciu tyle nie dostalam :)
samasamotna w smyku maja do 20 zl nawet przebitki na male rzeczy wiec uwazajcie,ja juz mam sprawdzone bo juz niektore mam kupione i porownywalam

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki samasamotna jak mi starczy sil to tam zagladne. a ty kupilas cos w tym sklepie? ja mam liste tego co mi brakuje. ale zobacze jakie sa ceny w tej hurtowni. lista lista a i tak cos kupie pewnie spoza niej :)
i musze sobie jakas bluzke kupic, bo mi brzuch wystaje z wiekszosci heheh. wczesniej kupilam takie bluzki odcinane pod biustem ale nie moge sie do tego kroju przekonac. nie podoba mi sie jak w nich wygladam i nie bede chodzic w nich (a wczesniej mi sie podobaly ;) )
a ty w jakim kroju bluzek lubisz chodzic?

anowi82 mysle ze w h&mie napewno wynbierzesz cos fajnego na gorze sa super ciazowki a na dole sa takie wyprzedaze ze za 10 zl mozesz juz kupic jakas bluzke:) ja za 30 zł:szok: kupilam ostatnio fajna sukienke:) ja chodze w tunikach teraz przewazie w jakis takich dluzszych bluzkach ogolnie:))

anowi a ja chodze w kieckach i teraz najwiecej ubieram leginsow,jakas tunike i juz,nie przesadzam z kupnem ciuchow bo znajac zycie nie zaloze potem tego,a teraz mam fajny brzusio i robi sie coraz bardziej spiczasty:-):-)
a jak tam bezsenna umilkla czyzby juz?
ja uciekam dzis,jeszcze sie musze ofarnac a jutro jedziemy na lotnisko po tescia mojej siostry,mala bedzie w niebowzieta jak zobaczy tyle samolotow.
spijcie dobrze spokojnej nocy
i ciesze sie bardzo ze was mam:) buziaki

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, na wstępie wszystkiego najlepszego dla katerinka111 :-).

Jestem mamą styczniowego brzdąca (2009 rok) i wpadłam zapytac się Was, szczególnie tych będących tutaj dłużej, czy nie wiedzą czegoś o AdiLei. Nie logowała się od dawna, nie mamy z nią kontaktu, zniknęła dośc nagle, wiem że udzielała się tutaj, może któraś z Was wie coś?

pozdrawiam serdecznie

Katerinka Jeszcze nie :p Kubulek w dalszym ciągu najlepiej się czuje w brzuszku ;) Rano mam ktg, więc potem się odezwę.
Kluliczek AdiLea faktycznie dawno się tutaj nie logowała, ale mam z nią kontakt poprzez foto bloga i po zdjęciach wydaje mi się, że zarówna ona, jak i Hania mają się dobrze :) Córeczka jest śliczna. Po mamusi :) Napisałam AdiLei, żeby się odezwała do Was ;)
Asuzana Nawet nie wiesz jak mi przykro :( Ostatnio nawet zastanawiałyśmy się z Panegiryką jak tam się sprawa potoczyła. Kurcze no, kolejny dowód na to, że sprawiedliwości można szukać wszędzie, tylko nie w sądzie... Dlatego ja wierzę w swoją własną sprawiedliwość. W taką, że ktoś, kto wyrządził krzywdę wcześniej czy później zapłaci za to... Nawet jeśli nie za sprawą skrzywdzonej wcześniej osoby, to jakiejś innej. Więc o to bądź spokojna. Ex nie będzie szczęśliwy po tym, co zrobił. Ja w to wierzę i zawsze się sprawdzało.
Masz bardzo mądrą córeczkę. Już bardzo wiele rozumie, jest opiekuńcza. W przyszłości siostry na pewno będą dla siebie oparciem, bo rodzeństwo to najlepsze, co można mieć. Wiem po sobie :) Z papierosami też podziwiam. Rzuciłam w ciąży, ale już mnie ciągnie i tak jak piszą dziewczyny, wydaje mi się, że w trakcie karmienia już nie jest się tak łatwo powstrzymywać jak w czasie ciąży.

Ostatnia edycja:
witam musze sie komus wygadac czytam was codziennie jestem w podobnej sytuacji jak wy tylko ze mieszkam w niemczech z mama, juz raz pisalam ze moja mama jest chora na raka przeszla ostatnio operacje usuniecia guza piersi i lekarze mowili ze bedzie dobrze ale dzis znowu jest w szpitalu bo stwierdzili ze jeszcze cos tam musza wycia mam nadadzieje ze bedzie dobrze do tego ja od zeszlego wtorku mam skurcze bylam jzu 3 raz u lekarza co chwile rabia mi KTG i wykazuje skurcze i kaza mi lezec tylko dziwne to ze nie dostalam rzadnych tabletek mam juz dosc tego lezenia bo juz przeszlo tydzien leze chcialabym juz urodzic bo mnie wszystko boli pozdrawiam goraco musialam sie wygadac jakos mi teraz lzej na sercu............

martusia przykro mi z powodu Twojej mamy:(( mysle ze najlepsze co mozesz teraz dla niej zrobic to pokazac ze ejstes silna i nie poddawac sie bynajmniej wlasnie dla mamy wziac sie w garsc . badz dobrej mysli . jesli chodzi o lezenie to doskonale cie rozumiem ja tez musze duzo lezec bo jak nie to odrazu mam bole;/// a ty jestes o tyle w lepszej sytuacji ze zostalo ci naprawde niewiele do narodzin dziecka . musisz jeszcze troszke sie pomeczyc i odpoczywac bo za miesiac bedziesz jeszcze o tym marzyła : )
bezsenna ciekawe jak tam na ktg czy cos ruszylo wkoncu :)

reklama
Samasamotna U mnie dalej to samo, czyli nic :] Żadnych skurczy. Mam przyjść jeszcze w piątek na ktg i potem w niedzielę, a w poniedziałek szpital, jeśli do tego czasu nie urodzę.
Martusia Pisz tutaj, na pewno będzie Ci lżej.

Do góry