reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

a to ci sie udalo:)
co za dekiel naprawde, trzeba byc debilem naprawde,myslal ze sie nabierzesz i zaraz polecisz na randke,jeszcze zdazysz pojsc z jakims porzadnym facetem:)
wykasuj to jego gg i bedziesz miala spokoj

reklama
heh ):)) no i to duzo za pozno ale jak juz mowilam wczoraj on ma o sobie bardzo wysokie mniemanie:D myslal chyba ze powiem mu ze go dalej kocham i wogole ze zoabczy jak bardzo tesknie :D ahh zal

ile juz nie jestescie razem ,jesli mozna wiedziec? ja z moim ex jakies 2,5 miesiaca bo jeszcze 2 maja bylam z nim na weselu,widzielismy sie pare razy ale juz jakas pustke mam chyba jesli chodzi o jego osobe

acha a ja zaluje ze jeszcze bylam z nim jak sie dowiedzielismy,moglam odrazu odejsc i uniknac tch wszytkich cyrkow,ale kryl sie jak mogl ze swoim charakterkiem:wściekła/y: a teraz jakby sie nic nie stalo

a jak penegiryka pisala cos? wiecie cos,
a bezsenna cos dlugo na tej wizycie?
zazdroszcze mlodej ma juz swoja kruszynke przy sobie:)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki

U mnie dzisiaj dalszy ciag totalnego dola, ale nie bede marudzic. Widze, ze nabijacie sie ze swoich ex. Samasamotna normalnie fajny ten Twoj cichy wielbiciel. Ciekawa jestem co by zrobil, gdybys umowila sie na ta randke, przebralby sie czy co????

reklama
gjoasia glowa do gory:) a mamy polewke z tych exow debilow bo naprawde
samasamotna moj ex bedzie robil zeby bylo dobrze,twierdzi ze sytuacja sie zmieni i nie chce slyszec o alimentach,ale poczekamy zobaczymy,nie bedzie placic lachy nie robi :) ja juz mam w to wywalone
mam wykasowany jego numer ale on nie daje za wygrana

Do góry